De nieuwe Digitale elektriciteitsmeters: Een risico op kanker?

Van Contracoma:

Dit apparaat is nu in de EU worden ingevoerd door de wet voor nieuwe gebouwen, en door ‘liegen reclame” voor de Rest. Het werd gepresenteerd op de CeBit 2010. De Rockefeller Foundation zou willen onze elektriciteit netwerk (El-net), een bundel 3G-mobiele-netwerk opbouwen.

De nieuwe, ‘slimme’ Digitale elektriciteitsmeter – de “Eshelon Meter”, een PLC-Systeem van het bedrijf Televent zal worden geïnstalleerd. In elk huis In Zweden en Finland is het onder het mom dat zij haar gebouwd hebben, gemakkelijk voor de consumptie lezen. Dit is gedaan via een hoogfrequente verbinding met het Internet rechtstreeks vanuit de nieuwe digitale elektriciteitsmeter. Dit is hoe de dingen zijn, om naïeve Europeanen gericht is en het niemand wat kan schelen of durft om een vraag te stellen.

De Energybox/SLIMME METER wordt gebruikt in Zweden al “We hebben het laten zien zonder belang, zonder begrip, zonder te vragen”. De Energybox is een GPRS-zender, en de frequentie is een combinatie van GSM en 3G (UMTS). Het band-en dus ALTIJD te breed. (Niet alleen de seconden in de week wat de El-leveranciers vertel het ons.) De straling is vergelijkbaar met dat van de radar(!). De Informatie wordt verzonden over het Internet en kan ook worden gemanipuleerd door anderen. De Energybox is een dubbel systeem, en bevat ook een “Eshelon Meter” (niet Echelon), een PLC-Systeem van de Televent Bedrijf. Deze PLC Systeem is wat we krijgen, zou u ons El Internet. Het verandert de huidige dus, voor het verzenden van Informatie. Wij kunnen niet worden bestraald, daarom maar DIRECT vanaf de zender met de 3G, maar de radar-zoals magnetrons zijn ook in de El-Systeem, en dus zal het veld van het huis van een gepulste hoogfrequente Elektromagnetische.

Met aangepaste hoge frequentie golven, is het zeer eenvoudig voor IEDERE ruimte in drie dimensies, elk gesprek, om te luisteren en te beschadigen zelfs de hersenen golven van de mensen.

Het heeft ook de bekering van de El-Systeem naar een communicatie Systeem en aangesloten op het Internet. Waarom Internet, waarom is het zo “geheim” te Installeren in de huizen, waarom de El netwerk is gewijzigd naar een communicatie Systeem?

Helaas, de politicus, je kunt klagen en om hulp te krijgen, de grootste aandeelhouder van het bedrijf dat dit is een vaste cellulaire systeem is.

Nu was het te onderzoeken verboden de Doos en je niet meer praten over het PLC-Systeem. De huidige digitale rekenmachine steeg elke factuur van ca 10%.

Alle weigert dit SLIMME METER, want als de buurman heeft een van deze 3G stuurt micro golven in Je appartement/ huis. Een enkele zender is voldoende, in principe, alle huizen zijn aangesloten om te “besmetten” van dezelfde hoge spanning van de transformator.”

In Duitsland, een groot onderzoek heeft aangetoond dat BIJNA ALLE van die blootgesteld zijn aan de 3G-straling, een wijziging in het ruggenmerg. HET BEGIN VAN LEUKEMIE!

Bronnen: Nexus magazine, 2000plus, nr. 277, blz. 72ff ; div. Websites http://www.elektroniknet.de/kommunikation/news/article/7909/0/Studie_UMTS-Strahlung_erhoeht_Gesundheitsrisiko/ http://lupocattivoblog.wordpress.com/2010/03/07/schwedens-landweites-mindcontrol-experiment/

Geef een reactie