Pas op voor het varken tegen het risico van Infectie en de belachelijke maatregelen

Het wassen van de handen met zeep, geen kus van de begroeting, kerken zonder “Heilige water”, maskers en ontsmettingsmiddelen zijn griep-alle maatregelen die moeten worden genomen tegen de nieuwe en ongeziene Phantom: De Puinhoop.

Welke van deze acties helpen de oorzaak zijn tegen het risico van Infectie? Moeten we kopen de spullen in de tijd?

Het antwoord is simpel: in vergelijking met de puinhoop die de griep, slechts één medium, namelijk, gewoon niet luisteren helpt, het varken gewoon liggen, om het te verbergen, zoals onlangs vermeld.

Waarom? Omdat het Virus bestaat helemaal niet. Zelfs uren van onderzoek op het Internet om iets te licht, behalve voor dezelfde vermeende foto ‘ s van het Virus. Echter, op een van de foto ‘ s, een opmerking, een datum die ten minste een schaal of zoals is weergegeven, niets. Zo, dit gaat leiden tot de grote pandemie? Een Phantom? Waar is het officiële bewijs?

Een virus is gedetecteerd te worden uitgevoerd:

Hoe kan een leek, of het bewijs correct was gebouwd?

Alleen als uitspraken in de Vorm van publicaties controleerbaar en traceerbaar zijn, kan men spreken van wetenschap. Alles wat anders is, is geen wetenschap.

In een publicatie over een virus detectie, de foto ‘ s van het geïsoleerde virus en het virus moeten worden, natuurlijk, als u in het lichaam of in lichaamsvloeistoffen. Het kan controleren, is voor een leek zeer simpel.

In het geval van een virus is gedetecteerd, is het bijzonder belangrijk om de biochemische karakterisatie van de eiwitten en het nucleïnezuur van het Virus. De beschrijving van een biochemische karakterisatie van de eiwitten en het nucleïnezuur van een Virus kan worden gevolgd door een leek.

Of een typische strip weergegeven patroon als een documentatie van de karakterisering van de eiwitten en de nucleïnezuren in de bijbehorende publicatie en kan ook een leek kan GEMAKKELIJK en DIRECT.

Er zijn drie eenvoudige manieren voor een leek om te controleren van de jaarrekening over het bestaan van een Virus:

 • De foto van het geïsoleerde Virus: de foto van Het geïsoleerde Virus is de makkelijkste van het hele werk van de virus isolatie. Het duurt ongeveer 20 minuten, totdat ik had de foto nadat het Virus werd geïsoleerd. De foto is de exacte beschrijving van hoe en in welke stappen het Virus werd geïsoleerd. Dit omvat natuurlijk, dat ik kan laten zien van een foto van het Virus in het lichaam en de loop moet hebben hetzelfde uiterlijk en dezelfde structuren, zoals het Virus, dat ik geïsoleerd. Natuurlijk, hier een beschrijving van hoe deze foto tot stand gekomen is. […]
 • De eiwitten van het Virus: Het belangrijkste deel van het virus isolatie is de biochemische karakterisatie van de componenten. Hoe kan je anders kan dat zeggen later dat een bepaald eiwit of een bepaalde nucleïnezuur die afkomstig zijn van een Virus? Hoe de hel kan zijn latere werk, een indirecte Test, als de eiwitten en nucleïnezuren zijn nooit geïsoleerd en bestudeerd? Voor de biochemische karakterisering van het geïsoleerde Virus is opgesplitst in de componenten en het nucleïnezuur van de eiwitten gescheiden. De eiwitten worden gescheiden in een proces, die wordt aangeduid als Gel-elektroforese, en vervolgens gekleurd. Het is een strook patroon, die informatie geeft over het uit ontstaat, hoeveel de verschillende eiwitten van het Virus is opgebouwd, en wat zijn de verschillende maten die je hebt. Het proces van de scheiding van de eiwitten van het Virus volgens hun lengte, is in Detail beschreven en de stijve patroon gefotografeerd en gepubliceerd. De eiwitten kunnen dan gebruikt worden in verdere experimenten, zelfs op hun individuele samenstelling is onderzocht. […]
 • Het nucleïnezuur van het Virus: door middel van een eenvoudig proces van de eiwitten te scheiden nucleïnezuur van het Virus is gescheiden in een methode, wat wordt aangeduid als Gel-elektroforese, en vervolgens gekleurd. Op de Gel, een strook zichtbaar is. Parallel nucleic zuur met een bekende lengte, gescheiden geven een eerste indicatie over de lengte van de geïsoleerde nucleic acid. Voor verdere karakterisering van het nucleïnezuur van het Virus, het zal snijden biochemisch, en in de Gel-electroforese gescheiden. Dit is een specifiek patroon van strepen, dat is de zogenaamde genetische vingerafdruk van haar oorsprong, in de tussentijd, het Openbaar is niet bekend. In verdere studies, kan men onderzoekt de meer gedetailleerde samenstelling van de nucleïnezuren. De resultaten van deze experimenten zullen natuurlijk worden gefotografeerd en gepubliceerd. U moet de bewijzen voor zijn beweringen, zolang het nucleïnezuur is afgeleid van het Virus en hoe het is samengesteld.
 • Mijn god, hoe moeilijk – of niet?

  De technieken die hier gebruikt worden zijn zo eenvoudig dat het erin om onvoorbereid groepen van studenten en journalisten, alleen met de schriftelijke instructies van de publicaties te karakteriseren me geïsoleerd Virus twee middagen onafhankelijk van elkaar te isoleren, biochemisch (zoals hierboven beschreven) en voor het documenteren van de resultaten. (Met inbegrip van de electronenmicroscoop van de geïsoleerde virussen. De foto ‘ s van het virus in het lichaam duurt ongeveer 2-3 dagen, de cellen moeten worden gedroogd en chemisch opgelost voordat ze worden gesneden in flinterdunne plakjes, zodat je niet kunt zien.)

  Ongeacht de professionals in de gezondheids-industrie lijken te verschillen. Spannend hoe om uit te vinden van de vermeende electron microscope afbeeldingen van de vermeende virus, wat het is. Dit is een fragment uit de ongelooflijk goede reputatie van Wikipedia:

  Elektronenmicroscopie van het virus in grote hoeveelheden in de patiënt materiaal beschikbaar zijn kunnen worden bekeken na fixatie en het contrast in de elektronenmicroscoop. De bepaling kan alleen worden gemaakt door mensen met een jarenlange ervaring. Het is zeer snel, echter, de initiële aanschaf van een elektronenmicroscoop met 200.000 tot 500,0000 € is erg duur.

  Soso, de bepaling kan daarom alleen personen met jaren van ervaring? Waarom? Omdat hun bancaire relaties met de klanten van de gewenste analyse? Of omdat deze gemeenschappen kwetsbaar voor chantage door langdurige en hoge graad Vrijmetselaar? Of waarom?

  Het is niet grappig, hoe hier wordt het gedaan? Omdat mond-bescherming is aanbevolen en vloeibare zeep te vermeende virus tot de grootte van een gemiddelde 0,000225 mm afstand – dat is een lach. Er zijn van die vervelende beestjes echt zou gegarandeerd zult u niet van die grove poriën, cellulose doek stoppen.

  Wat zijn virussen? Het zijn levende wezens?

  Het Virus zelf niet kunnen uitvoeren van een metabole processen, maar moet (virus-specifieke) cellen voor de voortplanting. Daarom kunnen wij niet classificeren van virussen als levende wezens.

  Een heel spannend onderwerp. Maar minder, omdat het echt is, maar omdat we nog niet weten, wat de media propaganda wil in het einde met ons op. Zet uw gedachten en u beschouwt alles over het onderwerp met grote scepsis en geloof niets, natuurlijk, maar u kunt check it out voor jezelf, overeenkomstig uw middelen.

  [Bron: wahrheiten.org]

  Geef een reactie