Top epidemioloog gedoemd paniek-mongering voor de mexicaanse griep

“De hele industrie zit te wachten op een pandemie”

Paul Joseph Watson Gevangenis Planet.com Dinsdag, 21. Juli 2009

[Vertaald door Hagbud voor Infokrieg.tv]

Een Top epidemioloog veroordeeld doe nu de “gevaarlijke paniek” in verband met de mexicaanse griep en het blootstellen van de angst als het product van een bedrijfstak likt haar lippen na een winstgevende pandemie. In een Interview met Spiegel Online, epidemioloog Tom Jefferson veroordeelde de eindtijd-voorspellingen over pandemieën, het lijkt erop dat elk jaar komen. Jefferson zei:

“Een van de unieke kenmerken van deze griep – en de hele influenza Saga – is dat er mensen van jaar tot jaar is het maken van voorspellingen en erger en erger en erger. Tot nu toe, niet opgetreden, en deze mensen blijven maken van deze voorspellingen. Wat gebeurde er bijvoorbeeld met de griep van de vogel moet doden alle van ons? Niets. Maar dat hield niet op deze mensen te blijven maken van hun voorspellingen. Soms krijgt men het gevoel dat er een hele industrie klaar dat het gaat om een pandemie,”

Jefferson merkt op dat de farmaceutische bedrijven hebben een machine om de dreiging van een pandemie en al financieel voordeel van.

“En het is een hoop geld, invloed, carrières en volledige instituten! Dat was nodig om de machines voor het uitvoeren van een gemuteerd griepvirus,”

voegt hij eraan toe. Volgens een bericht in de Financial Times hebben, in feite, de meningen over de onvermijdelijke terugkeer van een meer gevaarlijke mexicaanse griep Virus in de herfst, een enorme winst voor de farmaceutische bedrijven hebben bijgedragen aan de “miljarden extra winst tijdens de wereldwijde bezorgdheid over de verspreiding van de mexicaanse griep cal ffelten.” Het staat ook in het artikel:

“Analisten gaan er vanuit dat volgens de Rapporten van de bedrijven GlaxoSmithKline, Roche en Sanofi-Aventis voor de eerste helft van het jaar, een stijging in het aantal verkopen zal laten zien, werden gemaakt door contracten met de overheid voor de griep-vaccins en antivirale geneesmiddelen,”

Jefferson wijst erop dat de mexicaanse griep misschien onopgemerkt voorbij is, als u zijn gebrandmerkt door de “machine” is zo sterk en duwde een beetje hoog zou zijn, moeten we die allemaal angst, alleen maar om te profiteren. Jefferson vraagt:

“Ga je niet vinden het vreemd dat de WHO luidt de Definitie van een pandemie? De oude Definitie was van een Virus, dat zich verspreidt snel, tegen de man is geen immuniteit en veroorzaakt een hoge morbiditeit en mortaliteit. Nu de laatste twee punten zijn verwijderd, en daarom is de mexicaanse griep is gecategoriseerd als een pandemie.”

Jefferson wijst op het feit dat honderden types van het virus in omloop, waarvan sommige dodelijk kan zijn, en dezelfde symptomen als de griep kunnen veroorzaken, zoals rhinovirussen en RSV, die het Publiek weet weinig, want het is niet een “machine” zoals in het geval van het varken, het geval van de griep. Waarom niet worden besteed aan een dergelijk virus ziekten, dezelfde aandacht als de mexicaanse griep? Jefferson zegt:

“Het is heel simpel: je kunt geen geld verdienen met rhinovirussen, RSV en de meeste andere virussen, is het moeilijk om geld te verdienen of een carrière. Tegen griep er zijn, echter, vaccins en medicijnen te verkopen. En daar is het grote geld in de farmaceutische industrie. Het zorgt ervoor dat de resultaten van het onderzoek zullen gepubliceerd worden op de griep in de goede tijdschriften. Daarom zullen er meer geld in, waardoor het veld van onderzoek voor ambitieuze wetenschappers is interessant.”

Jefferson sprak ook over waarom vaccineren tegen de seizoensgriep zo goed als nutteloos, namelijk omdat griepvirussen veranderen in de loop van het vaccin van de u wilt is de strijd nog steeds in productie, met als resultaat dat hij is nauwelijks effectief wanneer het wordt toegediend, en niet te vergeten de mogelijke bijwerkingen.

“Het belang van influenza is volledig overschat. Het is te doen met de middelen voor onderzoek, Macht, invloed en wetenschappelijke erkenning,”

Jefferson zegt, en voegt eraan toe dat geneesmiddelen zoals Tamiflu te worden gebracht ook in verbinding

“psychotische reacties zoals ze worden ook waargenomen bij schizofrenie.”

[Bron: infokrieg.tv]

Geef een reactie