Mexicaanse griep: pandemie niveau 6 plotseling”verdwenen”?

Ja, dit belachelijke probleem is, helaas, nog steeds niet helemaal van de tafel af, en wie weet, misschien krijgen we het snel weer, bijvoorbeeld voor de herfst-Winter periode, vorserviert.

Op de website van de WHO, de mexicaanse griep was tot voor Kort op de pandemie niveau 6. Het zijn inmiddels verwijderd, maar blijkbaar heel stil en stil de opmerking van de pandemie niveau volledig.

Infokriegernews.de gemeld:

In de laatste paar weken is het erg stil over de griep met de gevaarlijke naam van H1N1. Je zou kunnen zeggen dat de mexicaanse griep is uitgeroeid uit de media-geheugen. Een lezer stuurde me vandaag een opmerking dat de pandemie niveau, de kloof was in het geheim van de website verwijderd van de WHO. In de plaats, de griep van de vogel is nu met de stage 3 geschopt. Natuurlijk, ik heb contact met u direct aan de RKI en wacht op een reactie.

In januari waren er korte berichten, en de gulle fabrikanten zijn nu bereid af te zien van een deel van de productie. Wat een genereuze daad, indien het verlaten van uit dat er geruchten, dat ze helemaal niet in staat om te leveren van de bestelde hoeveelheden.

Berlijn – De duitse deelstaten moet griep minder varken vaccin van het farmaceutisch bedrijf GlaxoSmithKline (GSK) gewicht te verliezen, dan je oorspronkelijk bestelde. Dit is het resultaat van een bijeenkomst van vertegenwoordigers van de Deelstaten en de Federale overheid met GSK vertegenwoordigers. “We hebben ontvangen van de farmaceutische groep van de signalen van de genade, om het annuleren van een groter deel van de overtollige vaccins levert,” zei de Voorzitter van de conferentie van Ministers van volksgezondheid van de deelstaat Nedersaksen Afdeling chief Mechthild Ross-Luttmann (CDU) na afloop van de Vergadering. Er zijn “al de kans om een aanvaardbare oplossing voor alle partijen”.[1]

Er is niets meer voor mij, behalve nederig en vol wroeging, mijn dank te zeggen aan GlaxoSmithKline ?!?

Maar niet recent, ergens in de kleine lettertjes van de Dagbladen te lezen van de vernietiging van de vaccins, omdat hun houdbaarheidsdatum was verstreken? Miljoenen en miljoenen van de belastingbetaler geld door het toilet gespoeld, en de farmaceutische in de kont Blowjob en Silentium?

Een goede compilatie Polskaweb om gepubliceerd heeft : http://polskaweb.eu/impfstoff-hersteller-feiern-falsche-grippen-575798784.html

In de NZZ, er was een beetje te lezen : http://www.nzz.ch/nachrichten/schweiz/impfstoff_gegen_schweinegrippe_wird_vernichtet_1.5416702.html

Niemand verantwoording aflegt en de pers zwijgt, want het is meestal altijd als het gaat om een Lobby.

Als ik een reactie van de RKI, zal ik het geven van een oordeel. Carpe diem

Zie ook: griepvaccinatie: Seizoensgebonden vaccin met H1N1 Vaccinatie uitgerekt?

Voor meer info over infokriegernews.de

Maar laten we de “andere kant” ook. Een artikel in de ik heb bijna een Schreeuw, verscheen in merkur.de (markering door mij):

[…] “Het is niet dat mensen zich realiseren dat deze vaccinatie is belangrijk en niet gevaarlijk,” zegt Susanne Stöcker, woordvoerster van de PEI. Dit geldt ook voor vele “zelfbenoemde deskundigen, zou hebben bijgedragen”. “We openen dit kan vanaf de grond, kiemen Expertise, en te beperken,” zegt Stöcker. Nog belangrijker is dat in de toekomst, deskundigen van de PEI is nog steeds sterker als een vertrouwd aanspreekpunt worden gezien. De pandemie van de Commissie van de Federale regering trad aan rust, is het altijd achteraf. Terwijl in de media, onderzoekers en artsen vertegenwoordigers waren gehoord, werd het alleen moest doen aan de zijlijn met het griep virus of de pandemie, de officiële adviseur van de Federale overheid worden gedekt. […] Heeft gewerkt in het vaccin. Volgens een studie die recent werd gepubliceerd in het tijdschrift “Eurosurveillance”, beschermd Pandemrix bijna 97 procent van de mensen tussen de leeftijden van 14 en 59 jaar zouden worden gevaccineerd. […]

Lieve Susanne Stöcker, woordvoerster van de PEI (Paul Ehrlich Institute), de mexicaanse griep-leugen die hebben geprobeerd hun zogenaamde experts van de bevolking te vertegenwoordigen, is mislukt. Gelukkig(!) zeer weinig mensen hebben, door de media angst manipulatie, droeg een vaccinatie. Het schot ging voor je netjes aan de achterkant. De WHO, de PEI en RKI, evenals de betrokken politici, en farmaceutische bedrijven hebben ontmaskerd als een leugenaar. Denk je echt, Serieus, we – de meerderheid van de bevolking – zou vallen voor een van uw volgende griep sprookje? Of het is de vogelgriep, de mexicaanse griep, mol of wat dan ook! Hoe wanhopig ben je?

Hoe verwacht je dat mensen zich realiseren dat deze vaccinatie is niet belangrijk en niet gevaarlijk, als dit is absoluut de waarheid? Het resultaat is wat we zagen in de laatste, achteraf, na de mexicaanse griep hysterie: Waar zijn al de mexicaanse griep slachtoffers? Wat is er gebeurd met de mensen die vermoedelijk besmet met de mexicaanse griep?

Het mexicaanse griep Virus is NIET aangetoond van hen zo ver. Het was nergens gepubliceerd. Waar is het bewijs dat de mensen die naar verluidt zijn overleden aan de mexicaanse griep, is dit echt en niet in iets anders als de gewone seizoensgebonden griep, of zelfs in medicatie en vaccinatie bijwerkingen?

Hoe komt het dat uw experts eigenlijk op de mysterieuze resultaat is dat het mexicaanse-griepvaccin is beschermd Pandemrix (bijna) de trotse 97 procent tegen de mexicaanse griep? Omdat de gevaccineerde mensen zijn niet ‘gewoon’ last van de mexicaanse griep… alsook de NIET-Gevaccineerde mensen zijn NIET ziek? Hmmmmmm? Kan ik vermelden dat er nergens een enkel bewijs is dat de vaccinatie tegen (ongeacht wat) griep griep beschermt, zelfs heel vaak, de ingeënte mensen ziek worden direct na de griep vaccinatie tegen de griep?!

Ik maak me Zorgen over de geloofwaardigheid van hun “deskundigen”. Hoe wil je dat doen de experts van de PEI kan worden waargenomen in de toekomst als een vertrouwd contact? Ik denk dat het vertrouwen dat u hebt in de hoogte van de bevolking tot slot, voor Eens en voor altijd verloren!

Zie ook: miljarden graf mexicaanse griep – Die bestuurd WIE?

Geef een reactie