De psycholoog kind Bergmann: “kinderen hebben behoefte aan liefde!”- maar ons beleid is het vernietigen van onze kinderen!

Hij lijdt aan een levensbedreigende en hij is een van de belangrijkste boodschappen van onze tijd. Zijn hele leven, de bekende kinder – en jeugd psycholoog Wolfgang Bergmann heeft gepleit voor de liefde tussen een ouder en een kind, en bekritiseerd in de sterkst mogelijke termen, het begin van de kinderopvang en het toezicht, zoals vereist door ons beleid.

Op het sterfbed, Wolfgang Bergmann is de vraag aan de moeders en vaders, maar om te luisteren naar je hart en je gevoel. Het beleid is over alle wetenschappelijke bewijzen, en terecht als je wilt. De familie beleidsmaatregelen van het ledikant, en buitenlandse steun ruïneren onze kinderen! Het beleid is het vernietigen van het gezinsleven!

Meer op Kopp-Online: beleid twisted bevindingen: Dramatische Video van beroep voor de terminaal zieke kind psycholoog Wolfgang Bergmann

De Stichting “kinderen” aan het bevorderen van de sociale voorwaarden voor een positieve eerste ervaringen van de bijlage van baby ‘ s en kleine kinderen in hun gezinnen en dus creëren van de mogelijkheid voor de ontwikkeling van het zelfbewustzijn en sociale competentie, creativiteit, en het oplossen van conflicten vaardigheden, sociale verantwoordelijkheid en individuele betekenis. Wolfgang Bergmann een beroep op professionals als zij bevorderen het behoud en voor de doeleinden van de children act.

Video link: https://youtu.be/qZBWwjfcsQM

In wetenschappelijke, maar ook in politieke Actie paden te vinden die kunnen zorgen voor de behoefte aan nabijheid en de gehechtheid aan een succesvol leven van de kinderen van het verlies in overeenstemming met de eisen van de moderne macht van bedrijven.

Video link: https://youtu.be/tNAGpvaV86I

Tot slot, een bijdrage van de onderbroken Web TV en familie forum familyfair.tv met familie, behandelaar en familie reële expert Wolfgang Bergmann. De stilte stoel als een middel van onderwijs is nodig? De super nanny ‘ s leren?

Video link: https://youtu.be/bSodBnabzI8

Rekening voor giften: Stichting initiatief “Voor de kinderen” – SK Stade Altes Land account 1210 0138 17 BLZ 241 510 05

Bron en Tekst: http://www.YouTube.com/user/StiftungFuerKinder

Meer Info:

  • www.FuerKinder.org

Geef een reactie