Giftige stoffen in speelgoed – gevaar voor onze kinderen

Zware metalen, weekmakers, geuren, azo-kleurstoffen, nitrosaminen en vele andere giftige stoffen in speelgoed voor kinderen. Een van de redenen waarom kanker ziekten en allergieën te verhogen bij kinderen, meer en meer.

Kinderen worden blootgesteld aan in het dagelijks leven van vandaag uit vele bronnen van verontreinigende stoffen, zoals, bijvoorbeeld, door de lucht of op de kleding en voedsel. Maar, boven alles, speelgoed waarmee de kinderen intensief in contact als een extra risico.

Kinderen spelen met alle zintuigen. Het speelgoed waarmee kinderen in contact komen – je raak in de mond, waar je geur, waarmee je slaapt eigenlijk geheel ongevaarlijk. Je zou denken dat als het gaat om de gezondheid van onze kinderen, moet de fabrikant, natuurlijk, vooral in het geval van dit onderwerp gevoelig genoeg, om te voorkomen dat de schadelijke stoffen en de beste veiligheidsnormen.

Ouders verlaten ook het zegel van goedkeuring en de controle-instanties voor de veiligheid van de producten die verantwoordelijk is – of zou moeten zijn. Eindelijk, het wordt betaald met belastinggeld. De realiteit is tragisch anders. Kwaliteit egels zijn niet een echte zegel van goedkeuring en de speelgoed fabrikanten zijn niet gecontroleerd door de autoriteiten direct. De verantwoordelijkheid zullen worden gedeporteerd. Het is slechts de taak van de fabrikant om te zorgen voor de veiligheid van uw speelgoed.

De richtlijnen voor speelgoed voor kinderen veranderd zijn door de EU-Commissie per fase, de grenswaarden voor toxische stoffen worden verplaatst. De aanvaardbare dagelijkse inname van zware metalen is toegenomen, bijvoorbeeld in het geval van mercurius 1,5 maal, in het geval van lood door de 1.9-vouw, in het geval van arseen, de waarde steeg met 3,6 keer, in het geval van Barium door 18 keer en antimoon het 22,6 keer. De europese Commissie wil op termijn een betere competitie voor de industrie. Het Welzijn van de kinderen niet op de voorgrond, maar de Winst.

Wettelijk is toegestaan hoeveelheden van Stoffen, door de manier waarop pure window-dressing. Een grens tussen schadelijk en niet schadelijk, er is niet in de toxicologie. Wat poison is het niveau waarop de schade aan de gezondheid is niet echt bekend. De effecten van verontreinigende stoffen op dieren is getest, maar de resultaten zijn niet één op één overdraagbaar op de mens.

Het echte gevaar: de lange-termijn onbekende gevolgen. De gevolgen voor de gezondheid komen langzaam en het risico neemt toe met het aantal gifstoffen. De hele bevolking wordt gemaakt van de chemische industrie Cavia ‘ s – de kinderen zijn de eerste slachtoffers.

Documentaire: gif in speelgoed – het onzichtbare gevaar

Video link: https://youtu.be/IvpA4wFuDCY

Boek tip:

Lass-dich-nicht-vergiftenGeen gif!: Waarom ons verontreinigende stoffen, de chronisch zieken en hoe ontsnappen we aan hen

Alle chronische ziekten zijn gebaseerd op de milieu-arts Dr. med. Joachim, moeder vergiftiging. Meestal Is alleen symptomatisch behandeld, voor een succesvolle therapie, kennis van de vele oorzaken – of cellulaire, pesticiden of weekmakers is echter noodzakelijk.

Naast de vertegenwoordiging van ziek factoren en hoe je het kan vermijden, doe effectieve therapieën zijn beschreven, waarmee je kunt zijn lichaam op een duurzame manier in de ontgifting te ondersteunen. Het is het Beste van de moderne milieu-geneeskunde en natuurgeneeskunde in Dr. mama ‘ s speciale detoxificatie programma wordt gecombineerd met: een zware metalen ontgifting, Voeding, sport en vitale stof aan te Vullen.

In het laatste deel van het boek worden de meest voorkomende ziekten zijn beschreven, en de specifieke manieren van zelf-help weergegeven, boven het basic-programma. Deze gids is ontworpen om te helpen met de Betrokken partijen in het omgaan met de chronische ziekte, het verstrekken van waardevolle aanwijzingen voor de diagnose, herstel procedures en therapie.

amazon

Geef een reactie