Mexicaanse griep 1976 – de geschiedenis herhaalt zich

In 1976 was er al een varkens griep-hysterie in de Verenigde Staten, een state-propaganda-campagne, de Amerikanen zijn gedwongen om een vaccinatie, wat over de 46 miljoen daden. Dit resulteert in tal van slachtoffers van het vaccin schade, ervaren, onder Andere, verlamming hebben geleid, zelfs tot het punt van verlamming en zelfs de dood. Het aantal niet-gemelde gevallen is zeer groot, omdat de gezondheidszorg was de cover-up van het werkelijke aantal slachtoffers, en de verbinding geweigerd.

De AMERIKAANSE gezondheidszorg instantie gebruik van de namen van bekende Vip ‘ s, TV en film maten, en zei in de advertenties die ze had genomen als een goed voorbeeld, de griep vaccinatie, om te overtuigen van de Amerikanen. Later bleek dat deze bewering een leugen was, Beroemdheden hebben niet de naam van overeengekomen gebruik op de vaccinatie. In de tussentijd, we weten dat de staat liegt over alles, of de redenen voor de Oorlog, terrorisme, klimaatverandering of killer virussen, dit is normaal.

Deze kritische Reportage van CBS “60 MINUTEN” over de mexicaanse griep in 1976 en de daaropvolgende schade werd slechts eenmaal verzonden, om vervolgens te verdwijnen in het archief. Het is aangetoond dat het vaccin gebruikt werd getest en werd de vaccinatie van miljoenen tot nooit, nooit op de bijwerkingen getest. Een minimum van 4’000 personen zijn gewond geraakt door de vaccinatie op dat moment, 300 van hen stierven, en acties voor schade in het bedrag van $ 3,5 miljard die werden ingediend tegen de staat.

Klik op lees meer!

[Bron: Alle geluid en rook]

Geef een reactie