De tijd veranderen, af te schaffen! De inspanningen beginnen vruchten te dragen

Dames en heren, geachte gezondheids-bewuste normale zeitler,

al onze inspanningen beginnen vruchten te dragen. In de berichtgeving in de media de negatieve effecten op de klok-tijd was de conversie op de CEST zo uitgebreid als nooit tevoren.

Hier zijn enkele voorbeelden:

  • www.saarbruecker-zeitung.de/saarland/wohlfuehlen/Die-Sommerzeit-schadet-Koerper-und-Geist;art371533,5682746
  • www.noz.de/deutschland-welt/gut-zu-wissen/artikel/560008/arzt-warnt-sommerzeit-bremst-fruhlingsgefuhle
  • www.augsburger-allgemeine.de/panorama/Wird-die-Sommerzeit-bald-abgeschafft-id33380477.html
  • www.nrhz.de/flyer/beitrag.php?id=21456
  • www.fnp.de/rhein-main/Zeitumstellung-Willkommen-im-Mini-Jetlag;art801,1330259

De leden van het Europees Parlement Herbert Reul schreef aan het einde van Maart, de volgende rondschrijven aan alle kameraden-in-arms en kameraden-in-wapens in de strijd tegen de klok-time conversie te GMT:

“[…] dit jaar zal ik blijven verzetten zich krachtig tegen de omzetting van de klokken op zomertijd. Komende zondag zal worden gepresenteerd, zoals u weet, om 2 uur de klok een uur. Dit betekent dat De nacht een uur korter. Sinds 2005 werk ik actief voor de afschaffing van de tijd veranderen, en er is goed nieuws: De weerstand tegen de verandering in de populatie steeds groter en groter. Volgens een recente DAK enquête, drie-kwart van de Duitsers zijn nu tegen de tijd veranderen, en ook op Europees niveau, is een vergelijking afbeelding. In het Europees Parlement, de initiatieven te nemen.

[…] Ter gelegenheid van de naderende tijd wijzigen op 29. In Maart 2015, werd gehouden […] in het Europees Parlement een gezamenlijke zitting van de juridische Commissie, de Commissie voor onderzoek, industrie en energie en de Commissie vervoer en toerisme onder de titel “Tijd om opnieuw de zomer”. In het overleg worden de effecten van tijd werden beschouwd voor de conversie naar verschillende aspecten van de economie, de gezondheid en de veiligheid, evenals op het verbruik van energie en vervoer. Uit de gelederen van de EU-parlementariërs van de wind een jaar meer, hoe […] monitor, en de experts het erover eens: de invoering van de zomertijd is niet het doel. […]”

Volgens de Heer Reuls woorden, de docent Prof. dr. Martha Merrow in de voorkant van de bedoelde commissies beslist om de daaruit voortvloeiende verschil tussen de interne klok en de sociale klok en de daaruit voortvloeiende sociale jet lag. Deze jet-lag het correleren van de korte rente steeg ongeval en de kans op een hartaanval, ook als op de lange termijn met een andere gezondheidsstatus en prestaties van de tekorten, zoals bijvoorbeeld Overgewicht of een verslaving kwetsbaarheid. Het overleg is online op: www.europarl.europa.eu/ep-live/en/committees/video?event=20150324-1600-COMMITTEE-JURI-TRAN-ITRE

De heer Reul sluit zijn ronde met de volgende woorden: “Het kan niet dat we kunnen verzwakken een waardevolle kwaliteit van leven door middel van een zinloze daad opzettelijk. Op een aantal van de initiatieven van de Lidstaten, de Commissie is nu nodig om voorstellen ter tafel. We kunnen niet duwen langer de verantwoordelijkheid over en weer. [ … ]”, en spreekt van ons allemaal, van de ziel.

Hoe velen van ons heeft Mevrouw Inge Jensen, een pittige Gepensioneerde van Sleeswijk-Holstein, op de weg te verzamelen, en sinds het begin van 2015, de aandacht van de media en succes met de hand geschreven handtekeningen tegen de zomer verordening CEST (www.augsburger-allgemeine.de/panorama/Mit-Unterschriften-zur-Kanzlerin-Rentnerin-kaempft-gegen-Sommerzeit-id33390687.html)

U moet afdrukken van de één op de Link www.zeitumstellung-abschaffen.de/ laden formulier kunt u een vraag winkels / klinieken / apotheken met een respectievelijke Display, en stuur het ondertekende documenten naar 25. Mei 2015 aan Mevrouw Jensen. Dit heeft de handtekeningen die zijn verzameld in het kader van de onlangs gelanceerde burgers ‘ dialoog – “een Goed leven in Duitsland – Wat de Federale overheid is belangrijk voor ons” op 01. Presenteren juni persoonlijk aan Mevrouw Dr. Merkel in Berlijn.

We zijn afhankelijk van elk van hen, omdat het meer die nu lid zijn, hoe waarschijnlijker het is een uitbreiding van deze stressvolle, ziek en onnatuurlijk aan make-tijd-overgang naar CEST mogelijk!

Bij voorbaat dank voor uw niet aflatende persoonlijke betrokkenheid.

Gezondheid Begroeten u in de “gek” tijd

Uw

CET.MOMO Team & Hubertus Hilgers

Volg ons op Facebook: https://www.facebook.com/abschaffung.der.zeitumstellung

Geef een reactie