Zo Fit als een hoentje zonder vlees!

Is dat echt mogelijk? Om gezond en fit zonder vlees in zijn dieet? Het is vaak beweerd dat vegetariërs en Veganisten zijn bleek, zwak en vaak ziek – gewoon ondervoed. Aan de andere kant, er zijn zwaarlijvige vlees-eters, waarvan de Slagaders verstopt zijn met vet. Vlees-eters met verschillende ziekten, zoals hoge bloeddruk, jicht, reuma, Arthorse, enz…

Nu zijn er twee fronten, en de discussie tussen vlees-eters en vlees verzichter vindt schijnbaar nooit een eind aan. Wie was het dat nu?

“Vlees betekent een stuk van het leven-kracht”. Iedereen reeds behoort. Hoe kan er met de stroom van het leven zonder vlees, maar zelfs nog, ik zou willen zien hier een paar voorbeelden:

Arts, kampioen Bodybuilder en Veganisten: video link: https://youtu.be/abeek3Pr5HU

BOVENMENSELIJKE Veganistisch Gymnastiekoefeningen video link: https://youtu.be/rLUr6umbEm0

Kenneth G. Williams – Veganistische Bodybuilder video link: https://youtu.be/YvEH7W_w1NA

RawNatureboy: Veganistische Bodybuilders 56 Jaar Jong! Video link: https://youtu.be/NggnLBYjKys

Verschillende veganistische en vegetarische atleten video-link: https://youtu.be/9q-YKOsol7A

Een paar voorbeelden van succesvolle atleten, in de afwezigheid van vlees-feed, kunt u hier zien: http://www.unleashed.org.au/who_cares/vegetarian_athletes.php

Anders zijn er genoeg andere voorbeelden.

In feite, zelf ben ik geen vegetariër of Veganist, en daarom geen voorstander van de ene kant of de andere. Echter, ik zet elk naar het hart, om zijn dieet bewust. De nutritionele Kennis is anzueigenen meer dan ooit belangrijk. Het is een echte waanzin, wat is de huidige gemiddelde persoon om afval van levensmiddelen. Je bent wat je eet.

Ook moeten we ons dringend bewust van wat we van de wereld van de dieren en moeder natuur met onze overmatige vleesconsumptie aan het doen is. De gevolgen van dit, we krijgen om zich meer en meer.

Boek hier tips over vegetarisch Fitness

/iframe>

Geef een reactie