Eczeem zalf Regividerm – Gewoon een Marketing-Gag?

18. Oktober, we hebben wel een TV-tip: “de remedie voor ongewenste” op ARD. (Dit rapport kunt u zien onder de Link)

Sinds deze Reportage, kritiek is steeds hard en ook kregen we een aantal e-mails. Korte versie: De film vertelt de realiteit van de zalf Regividerm te helpen met eczeem en psoriasis. De productie en marketing van Regividerm voorkomen dat de tijd van de farmaceutische bedrijven, die ze weigerden te produceren zoals een zalf als dit zou niet alleen passen in het concept…

Natuurlijk, het belang van een dergelijke zalf is toegenomen sinds deze show is zeer sterk, alleen al in Duitsland ongeveer 8 miljoen mensen zijn getroffen. Nu, en nu is opeens bekend dat Regividerm moet waarschijnlijk worden, te beginnen in November, geproduceerd. Mavena Health Care AG van Zwitserland heeft verklaard dat hij klaar is voor het produceren van de zalf.

Aan de ene kant, dat klinkt echt na een grote Marketing campagne. En de apothekers Vereniging waarschuwt van deze zalf.

“In dit preparaat zijn er nog veel vragen open. Tot nu toe zijn alleen enkele gegevens zijn gepubliceerd, is er een noodzaak voor verder onderzoek”, zegt Hartmut Morck van de Federale vereniging van de duitse verenigingen van Apothekers (ABDA) op vrijdag 23. Oktober).

Het grappige is, er zijn veel medicijnen met veel bijwerkingen op de markt, over wat er is onvoldoende studies. Waarom niet waarschuwen? Waarom is gewaarschuwd van een zalf, die van hun ingrediënten zijn onschadelijk en daarom slechts een zeer kleine bijwerkingen zou kunnen hebben? U kunt raden wie de Vereniging van apothekers wordt gecontroleerd en beïnvloed!

Wat betreft de marketing van Regividerm, een moet kopen niet een man in deze zalf van de fabrikant. Het recept is vrij toegankelijk voor iedereen, wat vrij ongebruikelijk is voor een farmaceutische product. Dat is, elk kon de zalf zelf, of bij de apotheker.

Probeer het gewoon, als de zalf helpt je of niet. Een punt van kritiek is dat het woord “heling” in de titel van het rapport valse hoop. De zalf kan worden, waarschijnlijk om de symptomen te verlichten, een geneesmiddel mag niet worden beloofd.

Misschien probeer het gewoon een keer te veel Vitamine B12 en Vitamine C in biologische Vorm? (Nog beter, voor de behandeling van de andere vitaminen/mineralen zijn lichaam.) Vergeet niet, de voeding heeft een grote invloed op ons lichaam. Je bent wat je eet!

Daarnaast moet je ook aandacht besteden aan uw toiletartikelen. Douche gel, Shampoo, enz. wat je elke dag gebruikt. Veel twijfelachtige ingrediënten die u dagelijks voor uw huid.

 

UPDATE:

De zalf Regividerm heet nu Mavena!

De Naam zal veranderen, de inhoud blijft roze!

Op 26.11.2009 Regeneratio Pharma GmbH Mavena Health Care AG werd gezegd in de rechtbank om het gebruik van de naam “Regividerm” bovendien, voor de regen verhouding GmbH geproduceerd door Mavena ontheemden Vitamine B12. Om deze reden, waren we genoodzaakt om de naam te wijzigen. Sinds medio Maart 2010, onze Vitamine B12 is onder de nieuwe naam van Mavena® B12 de zalf weer in de handel.

Wij zijn bezorgd over de manier waarop in tegen ons en onze “roze zalf” is genomen, en zal verslag uitbrengen over de uitkomst van de gerechtelijke procedure.

Het Management Van De Onderneming

 

Gerelateerde Links:

  • Ervaring met Mavena (Regividerm)
  • Regividerm – Het voorkomen van Vitamine B12 crème voor eczeem?

Geef een reactie