Mexicaanse griep pandemie is gewoon een grote Zwendel

Van petrapez, radio-utopie.de

Raad van Europa vereist het onderzoek: de mexicaanse griep H1N1 als een grote fraude en een licentie om geld te verdienen

De uitbraak van de varkensgriep was een “valse” pandemie, die werd gedreven door de farmaceutische bedrijven, in aanmerking te komen voor de wereldwijde angst voor een winst van miljarden ponden, zei een toonaangevende gezondheid expert.

Wolfgang Wodarg, hoofd van de gezondheid in de Raad van Europa, beschuldigde de fabrikanten van griep geneesmiddelen en vaccins, voor invloed hebben gehad op de beslissing van de world health organization (WHO) voor de bestrijding van de griep, om dit te verklaren een pandemie.

Dit leidde tot de farmaceutische bedrijven, de “enorme voordelen” om ervoor te zorgen, terwijl landen, waaronder het verenigd koninkrijk, hebben verspild hun schamele gezondheid Budgetten, te vaccineren miljoenen mensen tegen een relatief milde ziekte.

Een Resolutie aan Dr Wodarg voorgestelde eis voor een onderzoek naar de rol van de farmaceutische bedrijven werd goedgekeurd door de Raad van Europa.

Een spoeddebat over deze kwestie zal plaatsvinden deze maand.

Dr Wodarg vorderingen komen in een tijd, waarin de Engelse en ook de duitse regering probeert wanhopig, voor vele miljarden euro ‘ s hebben besteld mexicaanse griep vaccin om zich te ontdoen van.

Het Britse Ministerie van volksgezondheid waarschuwde dat als gevolg van de griep in de voorkant van 65.000 doden, er is een speciale advies en een Online instellen website, de normale regels worden opgeschort, zodat de Anti-griep medicijnen zonder recept van een arts afgegeven, en de gezondheid en van de lokale autoriteiten werden uitgenodigd op een grote pandemie te bereiden.

Officiële plannen gaven in het verenigd koninkrijk, de verklaring die je moet houden mortuaria voor de omvang van de sterfgevallen bij de hand en er waren waarschuwingen dat het leger moet worden gebruikt om te voorkomen dat de rellen, als de bevolking in een strijd om de medicatie aan te wakkeren, om dit te bekomen.

Dr Wodarg gebrandmerkt de H1N1-uitbraak als “een van de grootste medische schandalen van de eeuw”.

“We hebben een milde griep en een loze pandemie.”

zei hij, en voegde eraan toe dat het zaad van angst is al vijf jaar geleden werd gezaaid, als werd gevreesd voor de meer dodelijke vogelgriep Virus zou muteren tot een menselijke component.

Deze “sfeer van angst” had geleid tot de regeringen van de opslag van anti-griep medicijn Tamiflu veroorzaakt en, boven alles, maar slapen contracten, contracten voor miljoenen doses van het vaccin zijn voltooid in de jaren daarvoor.

Dr Wodarg zegt:

“De overheden hebben contracten getekend met vaccin producenten waar ze voltooid veilige bestellingen vooraf en dat is, dat zij (de overheid) nemen bijna alle verantwoordelijkheid. Op deze manier, de fabrikanten van de vaccins, enorme winsten waren er zeker van, zonder enige financiële risico ‘ s. En ze wachtte totdat alleen de DIE zei: “‘pandemie’ en activeer de contracten”.”

Bovendien Wogard beschuldigd van de ambtenaren dat zij uw belangen geduwd, dat de toonaangevende farmaceutische bedrijven “hun mensen” in de “tanden” van de WHO en andere invloedrijke organisaties hebben geplaatst. Hij voegde eraan toe dat hun invloed had geleid tot DIE verlaagde haar Definitie van een pandemie – die heeft geleid tot de Verklaring van een wereldwijde uitbraak van afgelopen juni.

Dr Wodarg zegt:

“Ter bevordering van hun gepatenteerde medicijnen en vaccins tegen griep, farmaceutische bedrijven, wetenschappers en de officiële Instanties die verantwoordelijk zijn voor de Normen in de gezondheids-sector is verantwoordelijk voor het instellen van het Alarm te regeringen wereldwijd trigger.

Ze hebben u zich te wenden tot de krappe middelen in de gezondheidszorg voor inefficiënte vaccin strategieën, en hebben blootgesteld miljoenen gezonde mensen aan onnodige risico ‘ s, omdat het risico van onbekende bijwerkingen van de vaccins is niet getest genoeg.”

Hij wilde niet de naam te noemen van de Britse mensen met belangenconflicten.

Maar in het laatste jaar werd bekend dat Sir Roy Anderson, een wetenschapper die de regering adviseert over de mexicaanse griep, is ook in het bezit van een £ 116.000 contract op de Raad van bestuur van GlaxoSmithKline.

GSK produceert Anti-griep medicijnen en vaccins, en is waarschijnlijk te behoren tot één van de grootste begunstigden van de pandemie.

Een GSK woordvoerder zei:

“De beschuldiging van ongeoorloofde beïnvloeding is onjuist en ongegrond. De WHO verklaarde dat de H1N1 varkensgriep voldaan aan de criteria voor een pandemie.”

Het wordt zeer op prijs dat de Euro verslaving van Europa naar de daders van deze afschuwelijke incidenten, van de miljarden mensen onzeker en beschadigd en die werden weggenomen miljarden van uw belastinggeld.

Zijn inzicht in deze zusaammen schorsing te laat komt.

Vanaf het begin waren er tal van waarschuwing stemmen die zijn doodgezwegen als een samenzwering theoreticus en een verstoorder van de samenleving. Het Internet heeft talloze artikelen van de belemmeringen op het terrein van de fictieve pandemie.

De massa-media kunnen het niet, maar zichzelf redden van de Gretigheid om te praten met de farmaceutische bedrijven na de mond – met een aantal artikelen, de uitleg van de artsen tegen de paniek.

Onder de waarschuwing voices Radio-utopia, het geprobeerd met de kritische artikels sinds het voorjaar van 2009, telkens, aanhoudend, om deze schandalige Manipulatie van de bevolking en de hoge mate van fraude.

[Bron: radio-utopie.de – Dank je wel!]

Extra artikel: De mexicaanse griep was een nep-pandemie

Geef een reactie