Een arts vertelde …

“We hebben al bereikt de Amerikaanse normen. We kunnen niet langer toestaan dat ons in te schrijven voor de patiënten, of de tarieven, wat aan ons verschijnt als de beste therapie, maar we moeten voorbereid zijn op het feit dat ze ons aanklagen om die reden dan ook. In het ziekenhuis, dat is bijna elke dag, en het is betaald, dus niet te veel naar het Publiek.

Dit betekent dat we niet voorschrijven van medicijnen of therapieën die wij denken dat goed is, maar we hebben te doen preventief alles in orde, indien mogelijk, op alle eventualiteiten uit te sluiten. We schrijven meer en sterkere drugs, die zijn meestal veel duurder.

Om iemand te vertellen vandaag, liggen twee dagen in bed, veel drinken, vooral ongezoete kruidenthee is het niet, azijn omslag, enz. is uitgegroeid tot een zaak van de onmogelijkheid. Het zal onmiddellijk worden voorgeschreven antibiotica en vaak dure onderzoeken in het ziekenhuis.

We kunnen Artsen betrokken bij alles, van de juridische Situatie kan worden voor ons bestaan is vernietigend. Dit heeft twee extreme nadelen. Voor een, de Patiënt krijgt veel te sterke medicijnen, meestal in hoge doses. En brengen wij door in principe onnodige en dure onderzoeken in de ziekenhuizen, de Begroting van de ziekteverzekering extreem.

Maar op een of andere manier krijgt men de indruk dat deze procedure ook wilde. De zorgverzekeraars worden ondersteund, als je geld nodig van de staat. En de Maffia van de farmaceutische industrie en de medische technologie-industrie hark in de hoop geld … dat ontbreekt in andere gebieden, en totaal overbodig.

Echter, de Patiënt komt met een enigszins bizarre verwachting naar de dokter. Hij wil niet verschijnen om gezond te zijn, maar als hij al ziek, indien mogelijk, om medicatie voorgeschreven. Waarom denk je,” vraagt hij me: “bijna elke Seconde tegen de meeste antibiotica? Bijna elke “vast scheet” wordt antibiotica gebruikt. In de meeste gevallen, totaal ongegrond! Je weet hoe je als een resultaat, het Budget van de fondsen zal worden gedebiteerd? …”

Lees meer…

Geef een reactie