Cyber ziek – Prof. Dr. Dr. Manfred Spitzer over de gevaren van de digitale Überkonsums

De gerenommeerde hersenen onderzoeker Professor Dr. Dr. Manfred Spitzer waarschuwt, voor vele jaren, voordat de toenemende digitalisering van ons dagelijkse leven. Fatale gevolgen, vooral voor de ontwikkeling van onze kinderen.

Volgens Spitzer, er zijn op gemiddelde is het gemiddelde van 7.5 uur per dag, de kinderen met behulp van digitale technologie. Smartphones, computers, Tablets – wie is er niet OP uit is.

Onderzoek heeft aangetoond dat de intensieve bezigheid met computer games, sociale netwerken en Online Chats, de ontwikkeling van de hersenen beïnvloed. Kinderen tonen een toenemende zwakte in het leervermogen. De motorische vaardigheden en de perceptie van het vermogen is beschadigd.

Meer klassieke symptomen van de digitale Überkonsums aandacht stoornissen, Stress, slaapstoornissen, depressie, vooral empathie, verlies, en verlies van contact met de realiteit.

Een oproep aan alle ouders, leerkrachten en opvoeders. We willen voorkomen dat onze toekomstige Generatie muteert in “digitale Zombies”.

Cyber ziek – NuoViso in het Interview met Prof. Dr. Dr. Manfred Spitzer

Video link: https://youtu.be/QXZeKelECUA

Boeken over dit onderwerp

Geef een reactie