Een leven zonder plastic

Voor velen die niet geheel ondenkbaar. Sommige maken, maar consequent.

De documentaire “Plastic Planet” bracht een Oostenrijkse familie op het idee van een plastic-vrij leven een keer te proberen. Het Experiment loopt al sinds November. Met Succes.

Sandra Krautwaschl pakt een rieten mand en brengt brandhout voor de kachel van de schuur. De achterkant van het brandhout gestapeld, het voorste deel wordt gebruikt als een plastic tussen de lagers. Aan de rechterkant, de afgedankte plastic speelgoed van de kinderen, aan de linkerkant van huishoudelijke artikelen van de badkamer en keuken, Tupperware-Sets, thermoskannen, plastic servies en meubilair is opgestapeld, de stapel een piep, schijnt geel plastic rubber duck.

“Deze taart opslag doos hier, dat is nieuw, dat hebben we nog nooit gebruikt. Het is direct verplaatst van de zaken die er zijn,” zegt de Krullen, de petite vrouw met de lange, donkere en warme uitstraling. De Krautwaschls wonen in een voormalige boerderij in de Eisbach, een landelijke gemeenschap een paar kilometer ten Noorden van Graz. 14. In November van vorig jaar, het gezin met drie kinderen besloten om een Experiment. Ze wilde verlaten, om in uw huishouden op het gebruik van plastic. Shutter release van de documentaire “Plastic Planet”, die gezien had Sandra Krautwaschl in Graz in de bioscoop.

Lees meer op taz.de

De Krautwaschls milieu en de gezondheid van bewust. Dat vind ik cool. De show te doen.

Video link: https://youtu.be/10tKAbwbiDE

Plastic Planet – Trailer video link: https://youtu.be/BV-19F-YvUY

Kijk niet naar de film, anders bent u niet bang voor te zijn, mogelijk gemaakt van een plastic fles drinken! Meer info: www.plastic-planet.de

Geef een reactie