Hersentumor symptomen groeien met de mobiele telefoon abonnementen

Een onlangs gepubliceerde studie uit de Verenigde Staten is de correlatie tussen de mobiele telefoon abonnementen en tumor-bestudeerde fenomenen. Het resultaat wakkert opnieuw de zorgen over de intensieve gebruik van een mobiele telefoon aan het oor. Degenen die zich bloot vaak en lang in de magnetron signalen van mobiele telefoons verhoogt het risico op het krijgen van een hersentumor, dit is de conclusie van een onderzoek van de Mount Sinai School of Medicine in New York. Omdat het mogelijk is dat de magnetron signalen van mindere kracht, uitgezonden van gsm-antennes kunnen versnellen van de groei van subklinische niet-zichtbare tumoren. Het onderzoeksteam analyseerde gegevens uit het”Statistisch overzicht van primaire tumoren in de Verenigde Staten” van 2000 tot 2004 en 2007, met het nummer van mobiele telefoon contracten van de staat en de gemeenten mappen. In negen van de tien Amerikaanse Staten, een significante correlatie tussen het aantal mobiele telefoon contracten en die van de bevestigde hersenen bestond van tumoren.

Lees meer op tijd.ch

Om dit te doen, heel interessant:

Belangrijke uitspraken: presentatie over het onderwerp mobiele telefoon in Karlsruhe (Trailer)

Andreas Mahl gaf een lezing op de Karlsruhe Stammtisch, onder de Rubriek “mobiele risico’ s en bijwerkingen”, over de gevaren van de straling van een mobiele telefoon. In deze Video, de kern verklaringen worden gesneden samen, de volledige Versie is nog steeds herzien.

Video link: https://youtu.be/JsZzgNRe4IE

Het bloed VOOR en NA de Gesprekken met de telefoon

Bloed uit het oor VOOR en NA het Telefoneren met een mobiele telefoon worden onderzocht. Resultaat: Het bloed samengeklonterd door de straling van mobiele telefoons

Video link: https://youtu.be/figVfJYZI8Y

Geef een reactie