Plastic in het bloed van 95 procent van de getroffen

95 van de 100 Oostenrijkers plastic resten in uw bloed. In de huidige studies van sporen van weekmakers en brandvertragers zijn aangetroffen in het menselijk organisme.

De stoffen zijn waarschijnlijk voor het invoeren van de luchtwegen of van de voedselketen in het menselijk lichaam. Noch is het effect op het organisme, is weinig bekend. Het is zeker dat het materiaal werken van Bisfenol-A op het endocriene systeem en in dierproeven, schade aan de Lever, of obesitas. In tegenstelling tot andere landen, het verbod van dergelijke stoffen in Oostenrijk is niet gepland, maar toch. Newton gerapporteerd over de mogelijke effecten van plastic op ons organisme.

Plastic is goedkoop en praktisch. Wij zijn de kinderen van de plastic leeftijd. Kunststoffen kan maximaal 500 jaar in de bodem en het water, en met onbekende aanvullende ons hormonale systeem van de materialen beschadigen. Wist je dat je plastic in je bloed”? Regisseur Werner Boote toont in zijn onderzoeks-documentaire film, dat plastic is uitgegroeid tot een wereldwijde dreiging. Hij stelt vragen die ons allen aangaan, Waarom niet wijzigen we onze consumptie gedrag? Waarom kan niet de privé-sector reageren op de gevaren? Wie is verantwoordelijk voor het bergen van afval in de woestijnen en zeeën? Wie wint? En wie verliest?

Video link: https://youtu.be/AnzSMmcKhRk

Plastic in de oceanen van de wereld

Onderzoekers ontdekken de proporties van een gigantische vuilnisbelt van Plastic in de Stille oceaan tussen Japan en Noord-Amerika. Over 2500 kilometer naar de “Great Garbage Patch” in diameter en de zee tot op een diepte van 200 meter met plastic resten vervuilen. De plastic resten reeds een ernstige impact op de mariene biologie. De onderzoek teams zijn het niet eens of de schade kan nog ongedaan worden gemaakt. Plastic in de oceanen van de wereld ORF (Newton) TV-bijdrage.

Video link: https://youtu.be/o3KwlnTPrKI

De Alternatieve Bio-Plastic

De gigantische hoeveelheden plastic en plastic verstoren van het ecologisch evenwicht en de natuurlijke cycli onherroepelijk. Eis van de aanwezigheid van afbreekbare plastics. Oostenrijkse onderzoekers, is het mogelijk om plastics uit hernieuwbare grondstoffen, die soms betere prestaties dan de plastic uit aardolie. U genereren van biologisch afbreekbaar plastic van zetmeel -, suiker-of melkzuur bacteriën. Echter, aangezien deze grondstoffen zijn niet tevergeefs, lopende onderzoeksprojecten van de TU Graz, in die poging, afval producten van de landbouw of de vlees industrie als de “bioplastics producent”. De Alternatieve organische plastic ORF (Newton), TV-bijdrage

Video link: https://youtu.be/I_39zZjEw7s

 

Tips over het onderwerp:

Plastic free Zone: Hoe mijn familie weet te leven met bijna geen plastic

Geschokt door de impact van de gigantische hoeveelheden plastic hebben op de gezondheid en de natuur, besloot Sandra Krautwaschl met haar man en drie kinderen, om het leven voor een maand zonder plastic … niet zo eenvoudig: Wat te doen als je wast je haar, je tanden poetsen, en van de zoon, niet uit zijn plastic ridder het kasteel van de wil om te scheiden? Een onderhoudende, undogmatic lezen met een motiverende boodschap: Iedereen kan de wereld verbeteren, terwijl het hebben van plezier – een-maand self-experiment is uitgegroeid tot twee jaar!

Geef een reactie