NaKu produceert natuur-vriendelijke plastic

NaKu is een Oostenrijks bedrijf dat produceert natuurlijke kunststoffen. Kunststoffen met geen giftige stoffen (weekmakers) vriendelijk zijn voor mens en natuur.

NaKu geproduceerd uit Natuurlijke ademende kunststof verse zakken, flessen en vele andere producten. 100% biologisch afbreekbaar. De winnaars van de Genie innovatie competitie 2008.

Video link: https://youtu.be/VP_w7vnUif0

De PET-flessen kunnen worden vervangen door deze prachtige natuurlijke plastic flessen. De drank fabrikant zou alleen willen…

Door fotosynthese, 100 miljard ton wereldwijd per jaar van plantaardige materialen. Het proces van de fotosynthese door planten absorbeert CO2 uit de lucht, het terugdringen van het broeikaseffect en de productie van vitale zuurstof.

Als een Plant sterft, het rot en valt uiteen in zijn natuurlijke bestanddelen van water en CO2. Dit materiaal cyclus opnieuw en opnieuw hernieuwbare bronnen is het model voor de natuurlijke kunststoffen.

Moderne technologie maakt het mogelijk de productie van plastics uit planten van de binnenlandse landbouw, zoals aardappelen, Maïs of granen. De materialen die op deze manier zijn zeer vergelijkbaar met de conventionele kunststoffen en van dezelfde technologieën en machines te verwerken. Is NaKu, Natuurlijke plastic over een langere periode (meerdere weken tot maanden) weer en Wind, of bacteriën blootgesteld aan het, dus het rot. Op deze manier producten gemaakt van natuurlijke kunststoffen kunnen worden gebruikt met het huishoudelijk afval of compost verwerkt.

%image_alt%

NaKu heeft zich het doel van deze milieu-vriendelijke en middelen-efficiënte technologieën.

Toepassingsgebieden van natuurlijke polymeren worden gebruikt vanwege hun goede biologische Afbreekbaarheid en hoge biocompatibiliteit in een breed scala van toepassingen in de industrie. Alleen producten van het dagelijks leven met een kortere duur van gebruik zijn uitstekend. Het gebruik van Natuurlijke kunststoffen, variërend van het winkelen de zakken, folies, kopjes, party servies, wegwerp producten, hygiëne producten, fruit, groenten en brood verpakking aan zelf-oplossende Hechtingen.

Wat is het doel van NaKu gevolgd? Hoe is het bedrijf in de filosofie? Onze bedrijfsfilosofie is schakelingen spelen een Centrale rol spelen, bijvoorbeeld, een Goed-gemaakt van hernieuwbare grondstoffen, die kan worden toegeschreven aan het gebruik van de natuur. Of: om de routes voor het vervoer zo kort mogelijk. Wij streven ernaar om zoveel mogelijk grondstoffen uit de Europese productie gebieden, indien mogelijk, van lokale producten en de distributie kanalen zijn zo kort mogelijk gehouden. Dus de LCA worden verbeterd.

Meer informatie www.naku.at

Geef een reactie