Alarmerend veel plastic hormoon in het bloed van kinderen

Chemische stoffen in de verpakking, in eten, in drinken van water, in speelgoed en in tal van alledaagse items gebruiken. Chemische stoffen in het menselijk lichaam. De gevolgen voor mens en natuur zijn geen ramp, en de gevolgen op lange termijn nog niet te verwachten. Hoe kunnen we onszelf beschermen? Kunnen we stoppen met deze besmetting? Of zelfs ongedaan te maken? Misschien is de man meestal sterft gemakkelijk, want hij is niet het ras te kunnen gaan en op…

De meest recente studie toont aan dat de personen die zijn belast in de wereld hoger met de chemische stof BPA dan eerder werd gedacht – kinderen te beschermen, Bisfenol Een ban!

De op 1. Augustus, in Environ Health Perspect, gepubliceerde studie toont aan dat we veel blootgesteld aan hogere doses van de chemische stof Bisfenol A (BPA) is dan eerder werd aangenomen door de wetgever in aanmerking genomen. De studie evalueert de metingen van BPA-Die in de urine, bloed of weefsels van mensen uit negen Landen, waaronder Duitsland. “Bijzonder verontrustend is de hoge concentraties BPA in kinderen en neonaten, die ver boven die van volwassenen. Want kinderen zijn bijzonder gevoelig voor hormonaal actieve stoffen”, waarschuwt Daniela Hoffmann, chemicaliën expert, GLOBAL 2000. “De studie komt ook tot de conclusie dat mensen over de hele wereld zijn besmet met deze chemische stof die wordt uitgescheiden, voornamelijk van kunststoffen in ons eten!!! Alomtegenwoordige plastic chemicaliën zijn een zeer ernstige milieu-en gezondheidsproblemen die is verplaatst van de persoon die verantwoordelijk is voor het beleid en de sector of het met opzet buiten beschouwing gelaten. Willen We verandering in brengen!” kondigt Hoffmann.

BPA werd onderzocht in de jaren 1930 door de oestrogeen-achtig effect van de arts. Later, het was in de plastic-industrie als een goedkope en produceren gemakkelijk grondstof voor tal van toepassingen. Veel BPA-bevattende kunststoffen worden gebruikt in de productie van levensmiddelen of als de verpakking van levensmiddelen en vervuilen ons voedsel. Wetenschappers nemen aan dat de mensen BPA voornamelijk door middel van deze besmet voedsel. Echter, andere blootstellingsroutes, zoals via de huid of de longen kan niet worden uitgesloten. Door de hormoon-achtige effect van BPA interfereren met veel hormoon-gecontroleerde processen in het menselijk lichaam kunnen veroorzaken, zoals onvruchtbaarheid, erectie en ejakultion aandoeningen, Diabetes, en hart-en vaatziekten en heeft een negatief effect op de hersenen en de sex-klieren, de ontwikkeling van de foetus. Voor decennia, wetenschappers waarschuwen dat de bestaande wettelijke grenzen niet afdoende bescherming bieden. In de EU voor de bevoegde autoriteit voor voedselveiligheid EFSA heeft in haar risico-analyse rapporten over een paar en op het deel van Deskundigen sterk bekritiseerd studies gefinancierd door de plastic industrie,” schrijft Hoffmann. Twee van deze industrie te onderzoeken, worden beschouwd als de basis van de momenteel geldende richtwaarde van de toegestane dagelijkse dosis van BPA. “Volgens een studie van het duitse Federale milieuagentschap, dit is maar 2000fach te hoog. En de voorspellingen van de industrie zeggen dat de studies met betrekking tot de concentratie van BPA in het menselijk lichaam, in de huidige studie, die verwijst naar de werkelijke metingen, zonder twijfel”, zegt Hoffmann. Als gevolg van de gezondheids-relevante BPA-concentratie, vooral bij kinderen GLOBAL 2000 moet de Minister Stöger een onmiddellijk verbod op BPA in producten voor kinderen en voeding voor kinderen in contact. “Verder moet worden uitgewerkt in een actieplan voor de reductie van BPA in onze omgeving en ons lichaam,” concludeert Hoffmann.

Gerelateerde Link: studie: Vandenberg LN, Chahoud ik, Heindel JJ, Padmanabhan V, Paumgartten FJ, scho G 2010. Urine -, Circulatie -, en Weefsel Biomonitoring Studies Geven aan Wijdverspreide Blootstelling aan Bisfenol A. Environ Health Perspect 118:1055-1070. doi:10.1289/ehp.09

Bron van het artikel: global2000.in

Gif in baby flessen – Het Federaal milieu Agentschap waarschuwt!

Baby flessen, ingeblikt voedsel en drank blikjes: Het duitse Federaal milieu Agentschap waarschuwt voor de gevaren van polycarbonaat. Het plastic bevat geen Bisfenol A en schadelijk kan zijn bij baby ‘ s en kleine kinderen en de mentale ontwikkeling. Een verhoogde waarde kan ook leiden tot de volwassen ernstige ziekten. Gif in baby flessen – Het Federaal milieu Agentschap waarschuwt!

Video link: https://youtu.be/LZg8XaeTzA0

Leven zonder plastic

Een familie in Graz durft te nemen en het zelf-test. Voor een jaar zijn ze van afgezien, zo ver als dat gaat, van kunststof. In het appartement, het speelgoed voor de kinderen en in de supermarkt.

Video link: https://youtu.be/whnDBRlP-3A

Gevaar van verzachtende De E. U. het mogelijk maakt voor veel van de dingen

De gevaarlijke chemische stoffen in tal van alledaagse voorwerpen gemaakt van plastic. Weekmakers worden verdacht te bemoeien met de vruchtbaarheid van de man. Het risico van weekmakers, de E. U. zorgt voor een heleboel dingen.

Deel 1: video-link: https://youtu.be/_UrxQjtOt9Y

Deel 2: video link: https://youtu.be/8korWbHHCdM

Deel 3: de video-link: https://youtu.be/jIBgx4BqS0U

Deel 4: de video-link: https://youtu.be/SS0bQtfEJVU

Geef een reactie