Fluor en Jodium – gevaarlijk afval voor de gezondheid

Dr. med. Walter Mauch Nieuwe

In 1945 was Duitsland gebombardeerd tot een hoop puin. Ondanks het verschrikkelijke lot van de mensen hebben het overleefd. Moeilijk te geloven. En dan zijn we getuige van een ware wonder: Uit puin en as, een nieuwe Duitsland: steden, habitats, industrie, technologie. Het was een meesterwerk op het gebied van de geest.

Na 60 jaar vrede en welvaart, we staan weer voor de crash in een puinhoop. We zijn in het midden van een farmaceutische-Profit-oorlog. Hier, de verfijning is niet zo dat u kunt zien van de tegenstander. Maar hij grijpt een destructieve in alle gebieden van het leven. Het is gewoon een kwestie van het gooien van afgewerkte producten in de industriële fast-track procedure op de markt om Winst te maken en de Winst. Het leven en de gezondheid van de mensen vertrapt. Verspilling van geld te worden gemaakt.

We beschouwen nu de speciale afval fluor en Jodium

Fluor en Jodium zijn in de industrie in grote hoeveelheden als speciale afval. Daarom, krijg je het idee van hoe je kunt ontdoen van de gevaarlijke afvalstoffen, zonder ingewikkelde en dure procedures voor verwijdering.

De slogan is: de verspilling van geld, veel geld.

En de oplossing is:

Fluoride in het drinkwater te kantelen, de tafel zout en tandpasta ‘ s in de smalle of in de vorm van tabletten toegediend worden of de tanden om te schilderen, en al de kleine kinderen. Jodium: Bij de Bakker een grote poster: bakken Wij alleen met de Jodium-zout. In de kaas, Boter, koekjes, chocolade, Jodium. In de zout-bereik Jodium en fluor. En lezen de inscripties en de inhoud van de informatie wordt verborgen waar overal Jodium.

Dus veel Jodium: Hoe om te gaan met het lichaam?

Ernstige schade kan veroorzaakt zijn: Misselijkheid, brandend maagzuur, prikkelbare darmen, hart ritme stoornissen, de duur van rhinitis, pijn in de nieren, Hoge bloeddruk, kortademigheid, angst, depressie, broze nagels, jeuk van het hele lichaam, en nog veel meer.

Omdat het gevaarlijk afval wordt plotseling voor medische preventie: Artsen, kinderartsen, tandartsen, natuurgenezers, en “andere zogenaamde wetenschappers” om te helpen de chemische industrie waarvan de gevaarlijke afvalstoffen worden omgezet in de “Medische verzorging”.

In de studenten woordenboek van de chemie, op pagina 153:

“Fluoriden zijn Verbindingen die fluor is aanwezig als een negatieve rol!”

Dat is te zeggen: Fluoride kolommen, de calcium-fosfaat van het bot. Er is een nieuwe giftige chemische samenstelling: calcium fluoride CaF2, die niet alleen verhardt het tandglazuur, maar ook op de slijmvliezen, de Spoorwegen, het lymfestelsel, het bloed, de gewrichten en de wervelkolom beweegt, deze verharding en einsteifen.

Maar het dwaalt in het trommelvlies en kuren, zodat de hoge frequenties niet langer kan worden waargenomen en slechthorenden.

De fluoriden dik het bloed, vormt met het Calcium in het bloed, de calcium fluoride CF2. In plaats van fluor uit haar leven en omgeving, krijgt de Patiënt van de arts een bloedverdunner zoals warfarine of ACE 100 of van een andere, tot, uiteindelijk, de nieren gaan in staking, en het vergif zet pijnlijk in alle Gewebsstrukturen.

Het immuunsysteem vermogen van het lichaam wordt verzwakt. In kinderen, de Fluoride is de belangrijkste oorzaak van infecties en het leren van zwakte. In een kind, de fontanels sluit voortijdig. Kunnen de hersenen niet volgroeid zijn.

Maar Fluoride uit de kolommen van de Jodium-thyroxine van de schildklier Jodium. Het is een zeer reactieve stof – fluoro-thyroxine , die brandt de schildklier bijna. Het wordt geproduceerd door de hete knooppunten, dan is de gekrompen, koude knooppunt …………………… ten slotte kanker!!!

Alarmerend is het effect van fluor op de menselijke Psyche. Het draait langzaam, maar geleidelijk aan de vrije wil van de mensen. En zeer alarmerend, Dr. med.Walter mauch nieuwe ontdekte, dat fluoride blokkeert de vet-en eiwitstofwisseling. Daarom is er een enorme Obesitas. Vet en Eiwit in vetweefsel opgeslagen.

Al met al, fluor en Jodium zijn niet-metalen en behoren tot de Halogenen. U bent het zout van de beelden en zeer reactief. Fluor is een van de sterkste oxidator. Toxicologen zie fluor en Jodium als giftig. U kunt ervoor zorgen dat alle van de weefsels ernstige schade.

Daarom nemen ze de leiding van hun gezondheid. Neem uw gezondheid in eigen handen. Ze beschermen onze kinderen.

Voor meer informatie en om erkenning van de bron: Tox-Centrum Dr. med. Daunderer, de boeken van Dr. med.Walter mauch nieuwe: De bom grot onder de oksel, De dodelijke val, en gezondheid uit het keukenkastje, 13 stappen naar gezondheid, of Neem uw gezondheid in eigen handen, voert u gewoon op het Internet is de naam van de niet-metalen, fluor en Jodium.

[Bron: Dr. med. Walter mauch nieuwe, www.waltermauch.com]

 

Literatuur over het onderwerp:

Geef een reactie