Gasland: Fracking en de besmetting van het drinkwater

Fracking: zeer giftige chemicaliën – radioactiviteit – Zware schade aan de gezondheid, vernietiging van het milieu

In Noord-Amerika is er een Boom van natuurlijke winning van gas is op dit moment plaatsvindt. Reden, een nieuwe support-technologie die werd uitgevonden door de vennootschap Haliburton, de zogenaamde “Fracking”. Amerika ziet zichzelf als een nieuwe energie supermacht, het Saoedi-Arabië van aardgas.

Maar is Fracking echt veilig? Wanneer de filmmaker vroeg Josh Fox, als hij zou lease zijn Land, hij begint aan een zoektocht op zoek naar antwoorden, en draait alleen op geheimen, leugens, en de rampzalige gevolgen voor het milieu.

Tijdens Fracking miljoenen liters water zijn schot samen met Zand en ton van chemische stoffen met een enorm hoge druk in de grond. De lagen van de rock te worden gestraald open, zodat het Gas daarin.

De chemicaliën die worden gebruikt door de ton in het Fracturing process zijn zeer giftig en kankerverwekkend. De onderzoekers waren in staat om te bewijzen na een dergelijke Fracking bijna 600 verschillende chemicaliën in het water. Een extra Probleem: de Meeste van deze ontplofte lagen van de rock radioactief zijn omdat uranium is opgenomen in het grondwater en het drinkwater is zo vervuild en radio-actief.

De mensen die met het vervuilde water in contact met zijn steeds vaker ziek zijn en lijden aan ernstige fysieke schade. Een wet, die de energie bedrijven deze ernstige misdaad, de mens en de natuur zegt het al.

Video link: http://youtu.be/Ig32qFg0mAs

Gasland – De documentaire: video link: http://youtu.be/Z1zmKezGXnI

Homepage van de Film: www.gaslandthemovie.com

Fracking in Duitsland

Niet alleen in de Verenigde Staten beheerd Fracking, maar ook in Duitsland. Ter bevordering van aardgas in Duitsland, pompen zijn grote, energie-bedrijven zijn tonnen van chemische stoffen in de bodem. De energie reuzen zullen u verzekeren dat “Fracking” is veilig. Is dat waar? Te vergiftigen is nuttig in ons grondwater? Waarom gevallen de olie bedrijven in Stilte over de chemische samenstelling?

ZDF: Gevaarlijke hebzucht – risicovolle video link: http://youtu.be/mI51H9kSJBQ zoeken naar aardgas in Duitsland

Dr. Manfred Scholle, Voorzitter van de Raad van GELSENWASSER AG wordt uitgedrukt op het onderwerp van Fracking: video link: http://youtu.be/c7enzSu36qc

Panorama programma: Fracking in Duitsland video link: http://youtu.be/75Ms5GJe-Bo

Monitor: “Fracking” Gewoon gif in het grondwater! Video link: http://youtu.be/eO_5j37F_q4

 

Geef een reactie