Chemische stof Bisfenol A besmetting van ons voedsel

De plastic chemische stof Bisfenol A is nu overal…

Het onderwerp is vluchtig – Bisphenol A (BPA) is een chemische stof die voor een hele reeks van gezondheidsproblemen, met inbegrip van kanker de oorzaak. De Washington Post was BPA gisteren, de pagina titel en de eerste pagina binnenkant waarde. De krant berichtte over de wanhopige zoektocht door de verantwoordelijke voedsel fabrikanten verpakking voor uw producten, die vrij van Bisphenol A. Een onderneming die is moeilijker dan je vermoed.

Sommige AMERIKAANSE food fabrikanten brachten grote sommen geld, om in staat hun producten zonder de alomtegenwoordige BPA besmetting. The Washington Post beschrijft in een artikel, hoe moeilijk is voor producenten van levensmiddelen, voor het zoeken van de BPA-vrije verpakking.

De Frustratie onder de fabrikanten die zijn overgestapt naar BPA-vrij, is vaak groot, volgens de krant, en de Illustratie van het geval van een ingeblikte vis fabrikant. Het bedrijf was veranderd in het afgelopen jaar met grote inzet aan Bisfenol A-vrij blikjes en was geschokt om te beseffen dat een consument een organisatie, toch was er BPA in hun tonijn. 10 000$ te vinden voor laboratorium analyses output, het punt waar de verontreinigende stof kroop. De zoektocht naar de bron van de Besmetting bleek een ramp te zijn. Of het nu de handschoenen, waarmee de vis is geraakt, of een snijplank, of de tonijn zelf, je weet het, de wanhopige vis ingeblikt voedsel fabrikanten, want de chemie is overal – je zowat overal. Er is slechts één ding links om op het zoeken en vinden van oplossingen.

Lees meer op csn-deutschland.de

Uit onze wereld, chemicaliën zijn een onmisbaar onderdeel. Ze zijn deel van onze technische resultaten en de moderne kwaliteit van leven. Maar velen hebben de ongewenste en soms gevaarlijke bijwerkingen. Momenteel overal in de media: De stof Bisphenol A. het is verboden in babyflesjes, als de FEDERALE lijsten hem samen met andere chemische stoffen in het stof van kleuterscholen bijgehouden en Greenpeace vinden het in zeven van de acht cash. Zorgwekkend, omdat de stof wordt verdacht van verschillende kwalen betrokken.

Video link: https://youtu.be/cUOZ_aTmxTs

Geef een reactie