Ruediger Dahlke: Wakker worden en weerstaan!

Duidelijke woorden, en van oproepen tot verzet!

Dr. Ruediger Dahlke vertelt over het huidige beleid en de machinaties van de grote bedrijven. Via een gecontroleerde en uniforme media, vervormt de werkelijkheid, en oorlogszuchtige werken TRANS-Atlantic free trade agreement (TTIP), Fracking, Chemtrails, complottheorieën blijken te zijn de echte praktijk. Woorden bewegen om Wakker te worden.

Video link: http://youtu.be/r_Vq8-jK0Qg

Als zelden voorheen, de psychotherapeut, arts en best-selling auteur spreekt in de platte tekst Over de machinaties van de grote bedrijven, hetzelfde circuit in de wereld van de media en de gelegenheid te geven, niettemin duidelijk zijn geest, zoals, bijvoorbeeld, op het Internet of op de “maandag demo ‘s”. Er is alleen een “officiële” mening? Dahlke heeft ervaren reacties, en uitsluiting van bepaalde openbare lichamen.

En toch, de expert van de integrale geneeskunde, niet te vergeten, ook de schaduw achter de vragen: Waar ik boos vreselijk, niet “maar ik zal gebracht hebben misschien een onderwerp van wrok naar het licht”, moeten daarom erkennen de interne tegenstrijdigheden en te corrigeren waar het echt tijd om dingen duidelijk en op te roepen voor de anderen, vooral journalisten en Artsen, een Wakker en helder advies?

Bron en meer Video ‘ s: MYSTICA.TV

Gelieve te delen en doorsturen !

Geef een reactie