Epigenetica – De genen zijn niet ons lot

We leven in een tijd van revoluties. Bijna elke wetenschappelijke discipline moet momenteel herzien drastisch en zelfs de recent genetisch onderzoek is de eerste Copernicaanse revolutie.

De zogenaamde epigenetica reinigt grondig met ideeën die waren nog maar net aangekomen op juiste wijze in de samenleving. Het blijkt dat de genen niet stijf of het lot bepalend. Laat ons u begeleiden door middel van voeding, Leefstijl en de geest van het leven, om zo te spreken, “herschrijven”: Elke mens in zijn genen te willen gewillig in-en uitschakelen, en dit is een wijziging aan zijn kinderen erven.

De genen zijn niet ons lot

Het is de top van de materialistische denken was: Ons genetisch materiaal, een beetje chemie bepalen moet ons uiterlijk, onze persoonlijkheid, onze emotionele, intellectuele en gezondheid beoordelingen. “De genen zijn ons lot” echote het al de plaatsen, door de druk op en na een week werd gedacht dat de “Roken Gen”, de “Depressie-Gen’, of iets dergelijks. Het is bedoeld om één te worden met de natuur, tot slot aan de onderkant van deze: Het Human Genome Project zou moeten decoderen van de Code, en de persoon zou zijn voor de wetenschap, nu iets meer dan een machine, voorspelbaar tot het favoriete gerecht.

Dus dat is het. Het geheel van de Kennis over onze genen en ons idee van een genetische identiteit moet worden opnieuw op de lange baan geschoven. Omdat, zoals epigenetica laat zien dat onze genen zijn niet de hersenen van onze cellen, maar eerder een soort bibliotheek van programma ‘ s die kunnen worden geactiveerd.

Lees meer op sein.de

Dat is de reden waarom het is totaal zinloos om een kanker te onderzoeken genen en andere ziekte-genen. Ze zeggen helemaal niets. Op deze manier kan niemand genezen. Als je echt wilt om te genezen, benaderingen voor de studie van de oorzaken, die leiden tot een verandering in de genen. De rest is een enorme verspilling (miljoenen van de belastingbetaler), en hack-werk aan de gezondheid van de mens.

Geef een reactie