Michael Leitner, in een Interview met de Anti-genetische engineering activisten Jörg Bergstedt

Michael Leitner:

Jörg Bergstedt is momenteel nog steeds in de gevangenis. Zijn misdaad: Hij heeft aangevallen vrienden van een genetische vaardigheden te testen veld. Het merkwaardige was dat hij werd veroordeeld alleen van de groep tot een gevangenisstraf. En het is daarom zeer waarschijnlijk dat ze wilden om te tekenen op de “juridische bijstand” als een van de zeer ongemakkelijk meest GM critici voor een tijdje.

In het Interview sprak ik met Jörg over de actie die leidde tot zijn gevangenschap. Joerg ook verteld hoe de “genetische manipulatie-cliques” -het werkt een corrupte coalitie van bedrijfsleven, wetenschap en beleid in Detail en welke mogelijkheden hij ziet om dit Systeem te crashen.

Deel 1: video-link: https://youtu.be/vTYJ3rk0IGU

Deel 2: video link: https://youtu.be/lWHHF38QG20

Deel 3: de video-link: https://youtu.be/35v2HnVaOpw

Info in het boek van Jörg Bergstedt, “Monsanto in het duits” Sinds de 21. December 2010 is het nieuwe boek van genetische manipulatie criticus Jörg biedt goedkope en luxe hotels. “Monsanto in het duits” is, en toont de verbanden tussen overheden, bedrijven, lobbyisten en onderzoek in de Agro-genetische manipulatie. De openbaringen zijn explosieve, de procedure voor de rechter toonde aan dat in de run-up. De auteur heeft gewonnen, in het einde, worden toegestaan om te Weten over in het Openbaar. Hij kan nauwelijks, echter, op het moment, omdat als gevolg van genetische manipulatie, kritische actie heeft hem veroordeelde de Giessen justitie, tot opsluiting voor een termijn van zes maanden. Zijn boek, hij belandt in de gevangenis.

Het nieuwe boek is een slag in de zijde-Verlag. de boekhandel, de uitgeverij en in het project workshop, Ludwigstr 11, 35447 reiskirchen (www.aktionsversand.de.vu).

Een pagina meer informatie, met de optie voor het downloaden van het Hoofdstuk als PDF-bestand (afbeeldingen met een lage resolutie) kan worden gevonden onder www.projektwerkstatt.de/gen/buch ook het Internet is toegankelijk via www.biotech-seilschaften.de.vu het gebied van het onderwerp.

Michael Leitner lichtfilm.net

Geef een reactie