Samen kinderen veilig en sterk! De Zeker-Sterk Initiatief

achtung-starkes-kindHet aantal kinderen worden het slachtoffer van misbruik is in de honderdduizenden per jaar. In de meeste gevallen de daders van de haak, en de kinderen lijdt voor vele jaren, vaak tot het einde van het leven, de emotionele gevolgen van fysiek of psychisch geweld.

De Zeker-Sterk Initiatief is een maatschappelijke Non-Profit organisatie die zich inzet voor de bescherming van kinderen. De Visie van dit initiatief is om kinderen veilig en sterk zijn, zodat ze niet langer zijn overgeleverd aan de genade van gewelddadige misdaden en seksueel misbruik van hulpeloos, maar veilig is om op te groeien.

In een samenleving die de bescherming van de rechten van het kind en kinderen met Waardigheid en respect behandeld, moet misbruik consequent worden gezien en er fel gevochten. Kinderen moeten worden toegestaan om te leren hoe dat te doen in een noodsituatie kunnen helpen.

Een belangrijke voorwaarde is om te versterken vroeg op, het zelfvertrouwen, de zelfverzekerdheid en eigenwaarde van de kinderen en het bevorderen van hun conflict en communicatie vaardigheden – thuis, op school, op straat, op het Internet of in een sportclub.

De Zeker-Sterk Initiatief, inmiddels al 15 jaar en heeft tot nu toe trainde meer dan 500.000 kinderen en ouders.

In ieder geval een goed ding dat het is echt de moeite waard om dit te ondersteunen! Meer informatie www.sicher-stark-team.de

Bescherming van uw kind voordat het te laat is !

Video link: https://youtu.be/mT-rtPmHjO0

Kind-veilig en sterk ! De Eperten geven tips!

TV-reportage over het succes van de tarieven van de sociale instelling Zeker een Sterk Team. Het succes van de coaches en hun poppen Felix en Lara leren de kinderen om zichzelf te beschermen tegen Aanslagen in het dagelijks leven door pedofielen. Video link: https://youtu.be/FHUMBnTZiiI

Geef een reactie