Gezondheidszorg: de Verzekerde zal worden gevraagd om te betalen

Dus blijven we met onze zieke “gezondheidszorg” – systeem. Gezondheid zorg zal verder worden beperkt. De groeiende miljard tekorten van de zorgverzekeraars worden doorberekend aan de Verzekerde. Aan wie anders.

De Patiënt nummer weer meer voor zijn medicatie uit eigen zak, en daarnaast moet hij weer gaan betalen voor meer bijdragen aan zijn gezondheid verzekering.

World Socialist Web Site schrijft:

Door Jan Peters en Katharina Wied 24. Juni 2010

De partijen van de coalitie van CDU, CSU en FDP hebben een akkoord bereikt op het einde van vorige week, de gezondheidszorg verder te beperken en het groeiende tekort van het ziekenfonds om de Verzekerde.

De wettelijke verzekering van de gezondheid van de bedrijven verwacht dit en het komende jaar een tekort van 11 miljard euro. Een tekort van 15 miljard Euro is niet uitgesloten.

In de twaalf-uur-vergadering van afgelopen vrijdag, was er een Consensus dat het tekort is voornamelijk ten koste van de Verzekerde. De Coalitie vergadering afgesproken bezuinigingen van 4 miljard euro om gered te worden over uitstrijkjes bij de Artsen, klinieken, apotheken en de farmaceutische groothandel. De overige 7 miljard euro van de verwachte tekort worden gebracht door een auszuhandelndes Systeem van aanvullende bijdragen van de Verzekerde.

Het tekort van de wettelijke ziekenfondsen is het resultaat van gezondheid, arbeid en sociaal beleid van alle partijen die betrokken waren in de afgelopen jaren in het veranderen van de samenstelling van de regering.

Ze hebben al een lange tijd, de solidariteit op basis van (inkomensafhankelijke) en gezamenlijk (de helft van elke door Werknemers en werkgevers), de financiering van de verzekering van de gezondheid, tot de 19de eeuw. Eeuw gaat terug op te blazen. Tegen de solidaire financiering, de capitation fee is bedoeld, in het geval van de miljonair en meid voor dezelfde bijdrage moet worden betaald en uw gezinsleden zijn niet langer mede-verzekerde, tegen de gezamenlijke financiering, het Invriezen en, uiteindelijk, de afschaffing van de werkgeversbijdrage.

Reeds onder de regering van Helmut Kohl (1982-1998) had een hervorming van de gezondheidszorg bezuinigingen op uitkeringen.

Lees meer op wsws.org

 

Geef een reactie