Het gif komt terug

Iedere vijfde keer dat de Container wordt geopend in de haven van Hamburg, volgens deskundigen, de schatting wordt belast met toxische stoffen. Meer en meer mensen hebben last van deze gifstoffen. Een track zoeken door Inge Altemeier.

Als voor het importeren van goederen, is er geen limieten voor bestrijdingsmiddelen. Daarnaast is het aantal van bespoten percelen van containers voor redenen van vervoer bescherming met zenuw toxines voordat ze bij de overslag havens in Europa. Over de douane Hamburg vindt een dergelijke Container, hij heeft te beschermen, geen mogelijkheid voor de consument en het product, bijvoorbeeld, hardware – hoewel veel van deze gezondheid zijn verboden schadelijke stoffen in Europa reeds lange tijd.

De aangrijpende documentaire “Het gif komt terug,” de award-winnende auteur Inge Altemeier begint aan de zoektocht naar de oorsprong van de gifstoffen in India en China, en vertelt het verhaal van meer en meer mensen lijden in het Noorden van Duitsland vanwege de hoge belasting van de invoer van goederen moeilijk. Textiel en speelgoed om de verboden gifstoffen. Het gif komt terug.

Video link: https://youtu.be/Xfuq8LyhNz8

 

Geef een reactie