De mythe van HIV – business met De killer virus

Al meer dan 25 jaar, AIDS is in het nieuws. Maar, als je kijkt achter de Schermen van de “HIVologen”, verbazingwekkende feiten aan het licht komen. Michael Leitner (Journalist) heeft gekeken achter de Schermen van de AIDS-industrie. In zijn presentatie gaat hij bewijst dat de HIV-industrie is alleen geproduceerd fouten, vervalsingen, de tegenstellingen, en sterfgevallen. Hij onderbouwd op basis van de artikelen van medical journal en medisch tijdschrift, publicaties van het Robert Koch-Instituut en de WHO, folders van antilichaam testen en medicijnen tegen AIDS, het rapport van een Commissie van onderzoek van de duitse Bondsdag, Correspondentie met ministeries en farmaceutische bedrijven, maar ook op basis van gedocumenteerde en absurde onwetendheid van de aanklagers.

Leitner, auteur van het boek “Mythos HIV”, is zelf verbaasd dat zijn boek kan nog steeds worden vrij verkocht: “immers, ik gooi toonaangevende internationale AIDS-onderzoekers, Federale ministeries en Federale overheden op de redenen, gewoon het doden van base motieven. Volgens het wetboek van strafrecht, dus, niets meer en niets minder dan moord!”

Maar uit angst op te wekken openbaar belang, vrijstelling verlenen van de verdachte het recht op een rechtszaak. Omdat Leitner is die niet een evidence-gratis samenzwering hypothese, maar uitgelegd aan de hand van citable publicaties op het gebied van HIV/AIDS, en waarom de officiële HIV/AIDS-hypothese kan voor-en achterzijde. In absurditeiten en stoppen met schoppen tal van beweringen-een-dag, het seizoen van de wetenschappelijke inhoud en boeiende lezing met een gevoel voor Humor.

Michael Leitner niet voor een hold-up buiten omdat de stellingen. Prof. Dr. Heinz Ludwig Sänger, Emeritus Directeur van het Max-Planck-Instituut voor biochemie, schreef op de Achterkant van “de mythe van de HIV”: “Het boek “Mythos HIV” is een in-diepte, makkelijk-te-begrijpen van een inventaris van de tegenstellingen, wat heeft geleid tot de AIDS-onderzoek in 25 jaar. In feite is er geen enkele wetenschappelijke publicatie waarin het bestaan van de ‘AIDS-Virus’ HIV overtuigend aangetoond. Werk dat een dergelijk bewijs zal worden aangevraagd op basis van een uitgesproken wishful thinking van het deel van de betrokken wetenschappers. De HIV-Test te reageren op meer dan 70 ziekten positief. Het slechtste deel van de AIDS-onderzoek zijn de geneesmiddelen die ze heeft voortgebracht. Een groot deel van de AIDS-patiënten sterven van de effecten van deze drugs.”

Dit beeld past niet bij dat van een pionier van de Gen-technologie die draaide de industrie op grond van het geweten van de rug, zoals een vuist in het oog: “de meeste mensen zijn zich bewust van dat onze wetenschap vandaag de dag is een sector van de vrije markt economie. Het is een enorme ontdekking onder druk, omdat de onderzoekers krijgen geen geld. In de wetenschap tijdschriften heel veel onzin wordt gepubliceerd. Er zijn zelfs studies zijn fictief. Ik weet niet hoeveel vuist-naturen zijn gegaan in de Natuurwetenschappen. Maar geneesmiddel heeft altijd geweten wat goed voor je is.” Prof. Dr. Erwin Chargaff, een moleculair bioloog, een TV-Interview met M. Leitner, 1999

Critici van de HIV hypothese zijn zelfs bekroond soms Nobelprijs: “ik vind geen enkele bioloog wie kan mij het bewijs dat het HIV is de waarschijnlijke oorzaak van AIDS. In het geval van een zo belangrijk onderwerp er moet ergens een verzameling van wetenschappelijke documenten. Maar deze zijn niet te krijgen. Als u vragen een virologist na dat, u krijgt geen antwoord. Je eerder bracht tot driftbuien.” Dr Kary Mullis, de biochemicus, 1993 de Nobelprijs voor de scheikunde, de Sunday Times, 26.4.92

[Bron: neueimpulse.org]

Een lezing door Michael Leitner, 13.03.2004 in Stuttgart (delen 1-12)

Video link: https://youtu.be/HMjXKkE9VUo

Literatuur over het onderwerp:

Geef een reactie