Eten het niet meer De dagelijkse gifstoffen op onze plaat zijn

Hier is een kleine verzameling van voorbeelden van wat we kopen als een “consument”: een dag op producten en consumeren.

In de industrie wordt niet meer gesproken door een mens, maar door de “consumenten” en “consumenten”. We zijn objecten te kopen en te consumeren, en dus ook de economie aan de gang houden de zakken van een aantal in te vullen met minder geld. Meer, we zijn niet meer van waarde. “Goede Eetlust!”

De Video ‘ s werden verzameld van voedsel-oorlog op Youtube.

Tabel Zout – Rock Salt – Steenzout – Zeezout

Natuurlijke zout was eens goud waard! Moeilijk om te winnen, maar in grotere hoeveelheden nodig en daarom duur. Veel betaalmiddel, danken hun naam aan een afleiding van het woord “zout”, maar met de komst van de industrialisatie, was gezuiverde, natuurlijke zout “chemisch” en op de verbinding van natrium en chloride verminderd.

Essentiële mineralen en spoorelementen werden eenvoudigweg aangeduid als “verontreinigingen” en verwijderd. Sodium chloride, echter, is een onnatuurlijke geïsoleerde staat en heeft niets te maken met het zout, laat staan met een natuurlijke en holistische benadering!

Video link: https://youtu.be/XGFAG-32n2A

Verkeerde FETA kaas

Feta kaas is een kaas die wordt vooral geproduceerd uit schapenmelk, en af en toe een vermenging van geitenmelk. De witte Feta kaas wordt gesneden in ongeveer een cm dikke plakjes en leg in een zout meer voor de rijping. Maar in sommige Feta is alleen de griekse Naam voor “disc, past goed” – als er nog melk in zit ?

Video link: https://youtu.be/lJ8pYoh6uwE

Sham voor afschuw-eten

Kleur, geur, smaak – alles kan gemanipuleerd worden! Indien de consument willen graag weten wat u verbruikt als iets te additieven, het zou een heleboel van de veiligheid in het schap. “Pollock” als een voorbeeld, geen Zalm, maar een lage kwaliteit van de vis is …

Video link: https://youtu.be/rpWWpUg67D0

Fluoride in het drinkwater

Dit is een fragment uit het Australische nieuws programma van Vandaag, Vanavond. Het is fluoride in het leidingwater. Waarom opzettelijk afval uit de industrie, om ons drinkwater?

Video link: https://youtu.be/QkdPT90ACsE

“Leven”Betekent Additieven

Achter de prachtige gloed van veel producten in de supermarkt, voedsel additieven zijn geplakt met vaak vervelende bijwerkingen. Ca. 320 additieven zijn niet onderworpen aan de labels.

Met ingang van juli 2011, de verplichte etikettering van azo-kleurstoffen (een groep van synthetische kleurstoffen). Producten met deze kleur stoffen de opmerking “Kunnen uitvoeren van de aandacht van de kinderen beïnvloeden”.

De verplichting geldt alleen voor het voedsel additieven, die in het uiteindelijke product, een technologisch effect niet meer aanwezig is, gelden de stoffen als technische hulpstof die NIET hoeven te worden vermeld. Dit betekent, onder andere, dat de vervoerder stoffen of oplosmiddelen dient niet te worden ingeschakeld voor andere additieven, aroma ‘ s en enzymen, zelfs als ze zijn over het algemeen beschouwd als juridisch als een additief voor levensmiddelen.

Suikervervangers hebben een aandeel van meer dan 10 % van het totale product, moet verschijnt de waarschuwing “kan zichtbaar worden in geval van overmatig gebruik van laxeermiddelen” op de verpakking. Verpakking gassen zijn gebruikt, kunnen worden gevonden op de verpakking, niet rechtstreeks in de lijst van ingrediënten, met de vermelding “verpakt in een beschermende atmosfeer”.

Chemisch gemodificeerd Zetmeel zijn alleen geïdentificeerd door hun functionele klasse als een “gemodificeerd zetmeel” Omvat het eten, de zoetstoffen aspartaam (E 951) en aspartaam-Acesulfaam zout (E 962), naast de markering in de lijst van ingrediënten, met de vermelding “bevat een bron van fenylalanine” op de verpakking verplichting

Video link: https://youtu.be/gc0FTvbsQvU

Minerale olie in “het leven”-betekent

Elke tweede voorbeeld is geladen! In het geval van de monsters is plus minus acht producten onderzocht. Elke tweede voedsel steekproef was verontreinigd met minerale olie. Werden gevonden tot 2.6 milligram olie per kilogram voedsel. De dozen waarin het besmette voedsel Ingepakt werden, werden ook onderzocht. Tot 70 millimeter gevonden gram olie per kilogram. De minerale olie komt, uiteraard, van het afdrukken van inkt op de verpakking is gemaakt van gerecycled karton.

Verpakt in een dergelijke geladen dozen van voedsel, kan beluchten van de olie, en het product overgedragen. De minerale olie die in de drukinkt is niet verwijderd tijdens de papier Recycling. Eten in gerecycleerde kartons zijn vaak opgeladen hoog.

Vooral van voedingsmiddelen met een groot oppervlak van de minerale oliën worden gemakkelijk geabsorbeerd. Voor dit doel, griesmeel, rijst en ontbijtgranen.

Video link: https://youtu.be/RWCimjkya1Y

Genlachs

Het bedrijf Aqua Bounty geplant van de zalm extra genen voor Hem, zelfs in het koude Seizoen, groeien snel.De zalm groeit twee keer zo snel als de natuurlijke tegenhanger.

Vis-expert David Hallerman van de Virginia Tech Universiteit. “Hij kreeg het groeihormoon van de koning zalm, een genetisch volledig verschillend van de Zalm.” Zodra de FDA keurt de aanvraag, het Gen volgens het bedrijf in de twee tot drie jaar, zalm in het schap van de supermarkt.

Op een oppervlakte van ongeveer 65 miljoen ha van de gewassen groeien tegenwoordig op met een onnatuurlijke genetische make-up. In het geval van Maïs, sojabonen en katoen, genetische manipulatie heeft het zaad heeft al een marktaandeel van ongeveer 90 procent!

Video link: https://youtu.be/Q-2gWHqanJY

Kip kweken in Duitsland

De vleesindustrie is! Kijken hoe de kleine Kuikens hier behandeld worden, en dan met het Gas worden gedood. Het van-dag-tot-dag van de normale werkdag in zulk een vlees fabriek…

Video link: https://youtu.be/L6EU3WgHIQY

Resistente bacteriën op kippenvlees

Op vlees van pluimvee schadelijke bacteriën zoals Salmonella. En bijna de helft van de strijd is het geladen kip met de ziekteverwekker Campylobakter.

In de grote bedrijven van maximaal veertig duizend dieren in een beperkte ruimte. Ziekten kunnen zich snel verspreiden. Wordt behandeld met antibiotica – dat is niet alleen toegestaan, maar zelfs verplicht door de wet. De bacteriën hebben zich aangepast aan het tegengif. Ze zijn resistent geworden. En de schaal is beangstigend. De bekendste onderzoekers van de Federal Institute for risk assessment.

Meer dan de helft van alle vlees getest bacteriën, die zijn gevonden op het vlees op zijn minst tegen een antibioticum-immuun monsters. Een derde van het vlees monsters verslaan verschillende actieve ingrediënten.

Video link: https://youtu.be/U9FGFDprTNs

Wat afdichting ons vertellen?

Voedsel in Duitsland moet worden gemarkeerd met de naam, de naam en woonplaats van de fabrikant, de lijst van ingrediënten, de datum van minimale houdbaarheid en de hoeveelheid Content.

Bovendien, afdichting, label, en de symbolen gedeeltelijk aan de Normen voor levensmiddelen vaak. Op basis van het keurmerk, bijvoorbeeld, mensen kunnen herkennen eten van biologische teelt.

Soms tekens en de veronderstelde zegel zijn gemaakt, met opschriften zoals “gecontroleerde teelt” of “zacht” alleen maar reclame.

Video link: https://youtu.be/YzFRLf_BYNU

Garnalen en gamba ‘ s

Na duchrschnitt 10 jaar, de fokkerij, de vijvers moeten worden verlaten. De bodem is ecologisch dood. Tassen vol met antibiotica:

Video link: https://youtu.be/vhYmAjd1mhk

Gelijmd Vlees

Kleine vlees verlijmde delen samen maken van een groter product. Als het vlees restjes worden gemengd met een varken bloed-enzym (bv., Trombine, Transglutaminase, of andere), u kunt dit herstellen “lijm ham”.

Afgezien van de gezondheids-factor, zal worden verkocht aan de consument, kan deze op elkaar gelijmde stukjes als een compleet stuk. Conclusie: dit is Waar de ham is op, het moet niet een echte ham in. Een Biefstuk is niet te bestaan uit één stuk…

Video link: https://youtu.be/cVEwPu5wxV4

Transglutaminase – zelfklevend materiaal voor vlees

“We verkopen het aan de food service-industrie… “Wij verkopen veel van …”

Met Transglutaminase (meer precies: Eiwit-glutamine γ-glutamyl transferase) zijn gelijmd veel stukjes Vlees aan een groot stuk vlees (in de vorm van vlees). Dit kan ook worden gebruikt met vis en zuivel.

Effect van Transglutaminase: verknoping van eiwitten gebieden van toepassing: – vlees, worst, vis, yoghurt, bloem & producten

Een genetische engineering productie is mogelijk, maar een etikettering verplichting bestaat niet!

“Op de Europese markt, een Transglutaminase is momenteel aangeboden-voorbereiding – door het bedrijf AJINOMOTO .

Het enzym is met behulp van de conventionele bacterie strepto Verticillium mobaraense (syn.: mobaraensis). Op de website van de fabrikant voor meer info: www.transglutaminase.com

Een andere producent – Shanghai Kinry Voedsel Verdeelt een verscheidenheid van BiobondTM producten (worst en ham, voor de herstructurering, voor de vis producten, voor melk en één voor de producten van de bloem).

Video link: https://youtu.be/piDrfXWcVRo

De EU-BIOLOGISCHE keurmerk

De EU-BIO-verordening staat voor de genetische besmetting van 0,9 %. Daarnaast is 5% van een BIO zijn NIET toegestaan afkomstig te zijn van het product van een biologische teelt. Bovendien, het maakt niet uit of de teelt milieuvriendelijk is of niet …

De producten van Demeter, Naturland en Bioland, er worden hogere eisen! Hier, biologische boeren zoeken hosts ‘ s Ökoverbänden samen van hun eigen beweging die je met de beste kwaliteit.

Video link: https://youtu.be/RYUab8KR8sg

Giftig “Leven”Betekent Verpakking

Het onderzoek van het officiële toezicht op de markt en consument van het Ministerie gefinancierde onderzoeksproject 17 chemische stoffen zijn nu in gedrukte kleuren laten zien, het bewegen van de verpakking in de voedingsindustrie. Sommige stoffen worden verdacht van het veroorzaken van kanker, het veranderen van genetisch materiaal of interfereren met de voortplanting.

Video link: https://youtu.be/V3cXDYjf2-4

Goed Eten Slecht Eten

“Goed Eten, Slecht Eten” in de Trailer van de Film toont de moderne landbouw. Een gids voor een betere landbouw.

Video link: https://youtu.be/cEjYIFY0SB0

Giftig Delicatessen

Met veel van het voedsel dat we nemen, zonder na te denken over wat we denken is eigenlijk in de handen. Maar Wees Voorzichtig! Sommige voedingsmiddelen bevatten giftige stoffen, of ze zich kunnen ontwikkelen in het geval van onjuiste voorbereiding van gifstoffen. Zout Varkensvlees, Nootmuskaat, Aardappelen, Groene Bonen, Kokkels En Mosselen.

Video link: https://youtu.be/t3dlzs-zEYo

De fraude met de Rode grits

In Duitsland, misleiding van de consument is in principe verboden. De duitse voedsel-recht en de praktijk van het labelen, maar zijn zo ingewikkeld dat de fabrikant kan leiden tot juridische klanten rond door de neus.

Rode bessen moet volgens de duitse voedsel-boek-een vrucht inhoud van ten minste 50 procent. Als dit niet zo is, dan kan het ook wel actie voor het rode gries. MAAR: als Woestijn, is de situatie weer heel anders.

Video link: https://youtu.be/8LJgeFm7jbA

Veel meer Video ‘ s op het YouTube-kanaal van de “food oorlog”

Geef een reactie