Cannabis tegen prostaatkanker

Door Andreas von Rétyi via Kopp Verlag

Hennep is een moeilijk Hoofdstuk – ook in de medische sector. De duitse narcotics act aan de farmaceutische gebruik van Cannabis alleen binnen nauwe grenzen. Maar nieuwe bevindingen tonen aan dat De drug heeft de eigenschappen om te verslaan van prostaatkanker.

Zoals we weten, elke zaak heeft twee kanten, het is maar net hoe je het bekijkt, en hoe het te behandelen. Een mes kan de chirurg moorden, ook in de Hand van de. Maar op de juiste manier toegepast, kan het helpen ons ook. Geneesmiddelen leiden tot talloze mensen in tragische verslaving en miljoenen doden. Dit geldt niet in het minst om de vele medicijnen, zoals ons wettelijk worden voorgeschreven. Drugs het verlichten van een bekende pijn, maar ook en je kan helpen als je in een gecontroleerde toegediend. Veel mensen konden niet dragen, hun wond pijn zonder Morfine. Echter, in Duitsland bijvoorbeeld pijnstillers worden toegediend bij patiënten met kanker is relatief voorzichtig, op basis van nieuwe studies, deels uit een nogal ongefundeerde Angsten over bijwerkingen, maar deels ook vanwege de bijbehorende bureaucratie. Nu, echter, dergelijke middelen kunnen niet alleen worden gebruikt om pijn te behandelen, maar ook om de echte therapie.

Onlangs met een groep van wetenschap gemeld leren om een interessante ontdekking: Cannabis. Omdat de hennep plant bevat stoffen die de eigenschap om te stoppen met de groei van prostaat kanker, ten minste in het laboratorium. Ines Diaz-Laviada en collega ‘ s van de Alcala Universiteit in Madrid, onder leiding van verschillende veelbelovende Tests, met inbegrip van de menselijke kanker cel lijnen. Een aanzienlijke vermindering van de groei van de tumor. In het tijdschrift British Journal of Cancer, wetenschappers benadrukken het verhogen van het Algemeen belang in het medisch gebruik van actieve chemische stoffen die bekend staat als cannabinoïden in Marihuana gevonden. Deze stoffen blokkeren uiteraard, een Receptor op het oppervlak van kankercellen, en voorkomen op deze manier te delen en te groeien.

Kanker onderzoeker Lesley Walker spreekt van interessante onderzoeken, die waren maar nog in een zeer vroeg stadium. En ze voegt eraan toe: “Het is absoluut niet het geval is, dat de mens de bestrijding van prostaatkanker door het Roken van Cannabis.” Tenminste, dat zou de farmaceutische industrie, vrij integendeel, maar het zou ook worden, ongeacht niet wenselijk. Immers, de eerste resultaten tonen aan, maar met twee verschillende cannabinoïden die de kwaadaardige groei kan worden gestopt.

Sommige bedrijven, waaronder het Britse bedrijf GW Pharmaceuticals, dat gespecialiseerd is in Cannabis, zijn al verder werken aan projecten. GW is niet de samenwerking met de Japanse Otsuka groep, te ontwikkelen extracten van Cannabis voor de behandeling van prostaatkanker, maar voor de behandeling van borst-en hersentumoren. GW wil brengen samen met Bayer en Almirall in Europa, een Cannabis product voor de verlichting van de symptomen van Multiple sclerose op de markt, Sativex. Dit preparaat wordt toegepast als een tong spuiten.

Hier is een zeer lucratieve business voor de grote chemische industrie in slaap vallen. En, zeker, dit zal over korte-of lange-een aantal Wijzigingen in de wet. Echter, de sector ook tegenslagen. Sanofi-Aventis moest trekken de drug Acomplia (Rimonabant), een middel om gewicht te verliezen, weer, omdat hij het nemen van psychische stoornissen kunnen optreden.

Echter, de industrie richt zich steeds meer op het potentieel van Cannabis, omdat de bijbehorende business is enorm. In Duitsland zijn er zeer strenge eisen voor de teelt, verwerking en het gebruik van hennep. Vergunningen worden alleen verleend voor speciale vezel hennep rassen, die kunstmatig zeer laag THC-gehalte is bereikt. Aan het begin van 2009, er waren toen voor de eerste keer, met uitzondering van vergunningen voor het medisch gebruik van Cannabis. De vereiste hennep komt uit Nederland.

Cannabis om de pijn te verlichten kan worden gebruikt bij Multiple sclerose, weet je voor enige tijd, echter, die leunde een beetje meer uit het raam, waren zeer snel in de problemen. Biz Ivol, een MS-patiënt in de Orkney-Eilanden, vele jaren geleden, een passend advies van uw arts. Toen, in 2003, werd ze aangeklaagd voor het bezit van Cannabis en hennep teelt.

Ivol had gemaakt voor andere Beïnvloed extra hennep chocolade om u te helpen, nadat u had gevochten voor zes jaar voor een officiële goedkeuring van Cannabis als MS-pijnstillers – met het Initiatief van THC4MS, dus “THC voor Multiple sclerose”. U dreigde om zichzelf te doden, indien zij schuldig worden bevonden. In feite, een zelfmoord werd gevolgd door een poging, Biz Ivol, maar overleefde. Zoals je zei, maakt MS pijn”, als een prikkeldraad is getrokken door de wervelkolom”. In 2004, ze stierf op de leeftijd van 56, nadat ze een infectie had opgelopen, en de medicatie afgewezen.

© Het Auteursrecht van dit artikel ligt bij de Kopp Verlag, Rottenburg

Literatuur over het onderwerp:

Geef een reactie