HIV=AIDS=DOOD ?

“Het is net als rotte fruit dat bekend staat als een delicatesse… de mensen die het proeft als je ruiken, voelen en zien is het een slechte!” (Anoniem)

“Ik ben nu ook HIV-Positief zijn!” Dit, volgens de duidelijke woorden van een jonge, gezonde, maar uitziende man dronken in de S-Bahn van het compartiment, laat de adem en het bloed in de aderen van de passagiers voor een tweede halt toe te roepen. “Jammer, niet waar?” voegt hij er een beetje hulpeloos, en rose.

Een walgelijk onderwerp, om een “verlichte” de moderne mens is niet rond, helaas, trommel. Nu de stemmen die beweren dat brutaal het tegendeel, ruimte om te Ademen u toelaten om te accumuleren, maar: “Het stigma eiwit deeltjes, zijn niet verondersteld om te worden terminaal ziek!” Zo beweren ze…

En de stemmen steeds luider!

Van mening dat met dit artikel, niemand geduwd in de voorkant van het hoofd, maar elke post, en herzien moeten worden aangemoedigd!

Er zijn ook geen daders, dus geen offer! (Gebruik deze zin nog eens te lezen) Negatieve emoties brengen iets wat iedereen. Elk van de topic, het moet accepteren zoals het is en het nieuwe van de beelden in gedachte en woord vormen, die zijn wijnstokken voor iedereen te zien. Dan zullen de mensen weten hoe, wat u live voor. Het is gewoon een kwestie van dat je gelooft in het leven(!) is wat verzoeken om zich te kunnen manifesteren door middel van de gedachten en het voor de mensen een realiteit.

Uit een theorie zeer snel een onveranderlijk Dogma kristalliseren en zo diep in het bewustzijn van de mensen was mogelijk door een voortdurende herhaling van wat er wordt gezegd en Geschreven, in samenhang met, zonder uitzondering, emotioneel reageren Oer-Angsten. Het gebruik van verschillende kanalen, zoals Kranten, reclame, uitzendingen, of door middel van de “verlichting” in de school. Dingen zijn vaak genoeg herhaald, zal zich manifesteren als het ware.

Vooral(!) deze theorie woont in het door de sub-bewuste “Schadenfreude” in sommige mensen die in de Gevangenis en/of homoseksuele mensen last hebben van de rechtvaardige straf voor hun mening, is niet aanvaardbaar led-leven. In het geval van verslaafden is het bestraffen van het lichaam door de Overgave van zelfbeschikking, vrijheid om de afhankelijkheid van de stof. Alleen de mentale houding van het onderwerp maakt het mogelijk om self-fulfilling prophecies veroorzaken! Wat moet dienen als bewijs van de genoemde theorie.

Een van de vele Spelen: Een man is homo en weet dat hij behoort tot een risicogroep en uiterst voorzichtig moet worden. Uit angst dat hij vaak een HIV-Test. Deze man woont, maar is zeer ongezond en is een frequente Non-Stop Party-gangers, die zich uitstrekken over de dagen en geconsumeerd (samen met andere) geneesmiddelen, die in sommige homogemeenschap gebruikt de recreatieve drug “Poppers”(werkzame stof: amyl nitriet, een kankerverwekkende stof. In lagere doses dan in het verleden, als voor, legaal verkrijgbaar). Het veelvuldige gebruik van drugs leidt hem tot een toename in de anitkörper titer in het bloed. Het opgegeven aantal van de bands tijdens de volgende Test (In Amerika en Australië bestaan er andere definities zijn behaald, de man is nu (in Europa) als HIV-Positief. Deze zware last is het eten van elke dag (onbewust) in zijn hoofd en verzwakt hem dag in dag uit. Zelfs deze hachelijke situatie kon worden met de juiste invalshoek om een gunst, merkte hij hoe vluchtig is, en voelt, en “hij”leeft”” veel meer bewust dan de meeste anderen. Maar, helaas, hij wil genieten van het leven met grote excessen weer “zo goed”. Één voor elke normale mensen typische griep, als gevolg van de schadelijke manier van leven en de geestelijke instabiliteit. Het lichaam zegt: “ik moet rusten – easy on me”. Hij gaat naar de dokter en vertelt hem van zijn Status en zal worden aangeduid onmiddellijk naar gespecialiseerde Artsen, omdat deze man niet langer behoort tot het normale leven, maar aan de dood.

Er is de stap van het is waarschijnlijk niet van komen begint. Hij werd verteld hoeveel jaar zou hij nog steeds betaald krijgen, INDIEN hij neemt de voorgestelde “levensverlengende” drugs. Elke dag is hij met het innemen van antivirale middelen, antibiotica en antischimmelmiddelen op hetzelfde moment. Hoewel voor hem is het erger elke dag en hij was al van plan zijn begrafenis, vertrekt hij, en niemand kon overtuigen om de medicatie te staken en een herbeoordeling van zijn leven. Psycho legt logisch, de Patiënt heeft de plotselinge aandacht en het medelijden van zijn medemens. Langzaam, deze persoon is in het Geloof sterft met een onoverwinnelijk kwade demon gestraft. Hoe kan het er anders uitzien, lange termijn overlevenden, de dood en dus ook geen medicatie of alleen over een zeer korte periode van tijd genomen te hebben verwacht, psychologisch stabiel en geen zelf-hulp(miteleids)groepen hebben gestopt.

Het moet mogelijk zijn om het gedrag van een serieuze wetenschappelijke discussie van de dogmatische-run HIV-ologie, en om een Controverse te maken van de brede massa ‘ s en in het openbaar te bespreken! Ondanks dat deze opvatting is gewoon veel te lang en veel industrie en veel van de salarissen zijn afhankelijk van deze geschiedenis. U kunt bovendien de noodzaak om te veranderen dus bewonderenswaardig het effect van de ziekte-veroorzakende vergiftigingen door medische attesten in de derde wereld, een Virus te duwen …niets. Ondertussen wachten voor mensen in machtige posities te heroverwegen klaar en afvoer dogma ‘ s onafgebroken en ongewijzigd, te prediken, ondanks betere kennis, rijkdom, aan de andere pad in monetaire zin, maar dan met een goed gevoel.

Ik roep alle harten! Omdat in mij het verlangen verborgen ligt, dat mensen kunnen leven zonder angst voor elkaar en met elkaar verbonden en de oorzaak van de ziekte, niet van “demonen” is geactiveerd, maar de ziekte als een manier, als een aanmoediging voor persoonlijke groei en vooruitgang. Ziekte betekent dat het hoog tijd is voor de ontwikkeling/verandering. Ik zou graag een paar feiten te stimuleren en eigen onderzoek(!) citeren.

Endo-Scriptum: houd mij niet Gelooft een woord, maar u kunt voor uzelf te zorgen, te leren van uw persoonlijke waarheid, en, in weerwil van een betere Kennis op Een-nacht-verhalen condooms!

Wist u dat…..

–> Het magazine Continuüm heeft een beloning van 100’000 dollar voor die van de Aids veroorzaakt het bewijs van het dogma, dat een Virus, het HIV-typische symptomen, als de eerste kan bieden. Het prijzengeld is nog steeds wachten op een ontvanger!

–> tal van wetenschappers, Artsen en journalisten angstvallig genegeerd , hoewel ze het bewijs zijn/kritiek op de bestaande HIV=AIDS=dood Dogma naar het deel van de leiding sinds het begin van de tijd aan het debat? (->Dr. Valendar F. Turner (en het geheel van de Perth Group), Dr. Kremer,C. Johnson, Dr. Düsberg, Dr. Eleni Papadopulus, T., Engelbrecht, C. Köhnlein, M. Leitner, Dr. S. Lanka, Dr. H. Ludwig, u. v. a.)

–> een KIND in Afrika Aids-zieken (zonder Test, lt. DIE tabellen), als het, bijvoorbeeld: gedweild verlies, langdurige diarree en algemene. Zwelling van de lymfeklieren? (-> en dat deze kunnen ook worden de symptomen van tuberculose, Malaria, vergiftiging, en vele andere bekende ziekten)

–> het was niet het HI-virus te isoleren in pure vorm (in 2006)? (-> de 3 Koch ‘ s postulaten niet in acht zijn genomen, die nodig zijn voor het bewijs van de kiem=ziekte-symptomen)

—> Het Virus wordt alleen geaccepteerd volgens de theorie van de retro-virussen(!) “Reverse transcriptase” door middel van een Polymerase-ketting-reactie(PCR) kan worden gedetecteerd/was? En de uitvinder van de PCR (Karry Mullis) persoonlijk in de toespraak ter ere van zijn wereldwijd vastgestelde procedure, te beweren dat deze procedure werd voor de detectie van virussen volkomen ongeschikt? (en dus de Gouden Standaard voor specifieke(!) Testen worden genegeerd)

–> Tests (ELISA, Western blot…), dus HIV is helemaal niet opgegeven? (->waargenomen een vals-Positieve reactie in beide Proeven: Malaria, melaatsheid, tbc, griep, griep vaccinatie, bloedtransfusies, kwaadaardige vormen van kanker, Hämophälie…)

–> naar de Aids Neudefintion(!)In 1993, de kanker van de gerbärmutter mond was nog steeds een oorzaak van HIV-infectie?

–> De voormalige drugs (tot het midden van de jaren ‘ 90 gebruikt), zoals Azido-deoxythymidine (AZT) in een combinatie van verschillende antibiotica en antimycotica voor de lange termijn de inkomsten precies die bijwerkingen waren, wat is eigenlijk de gevreesde Virus moet leiden tot (uiteindelijk door uitputting van de mitochondria in het lange-termijn gebruik van de medicatie, gewicht verlies, geelverkleuring van de huid en tot slot de dood optreedt)?

–> er is sinds de “ontdekking” en “Isolatie” en de publicatie “het Aids-veroorzakende” HTLVIII (later de naam Gay-related immuno deficiency(GRID)/en later HIV) uit het succes en de aandacht van kanker onderzoekers (op het moment van de “war on Cancer”) en Robert Gallo in 1983, ondertussen, in weerwil van de massale financiering van onderzoek in de 28 jaar is er geen grote vooruitgang in het containment/de genezing van de “ziekte”?

–> de statistieken voor nieuwe AIDS wereldwijd, de eerste was ziek (officieel), onder de besmettelijke ziekten, die op cumulatieve wijze worden berekend , dat wil zeggen alle nieuw gediagnosticeerde gevallen van Aids zijn ooit gemeld opgeteld en dus stijgt in een nieuwe zaak, als een percentage van de uitbraak van de “ziekte” (hoewel in de loop van de jaren een daling van de Aids-Incidentie gezien in de real-geregistreerde gevallen was Het ook de mensen verschijnen elk jaar in de statistieken, die zijn overleden of zelfs symptoom-vrij).

–> in de U. S. A. 95% van alle HIV+ mannen, en in Duitsland, 82% van alle HIV+ mannen, en in Zuid-Afrika(Amerikaanse Staten) zijn ongeveer 42% van alle HIV+ mannen? (-> en een “echte” besmettelijke ziekte 50-50 gedrag zou moeten sluiten na bijna 30 jaar, omdat “jullie” is niet kieskeurig)

–> “zeer besmettelijk” HIV in vitro overleving van slechts 2 seconden? (->Virus “eiwit deeltjes zijn uitgepakt als”uit de cel, uit elkaar vallen, dat is de reden waarom er zijn alleen vaste of Computer bewerkte beelden van de “HI-virus”)

—> de Nobelprijs voor Geneeskunde 2008 was verdeeld, de “ontdekker” van HIV, Luc Montagnier en Françoise Barré-Sinoussi (Frankrijk) en de “ontdekker” van HPV, Harald zur Hausen,? En dat Robert Gallo, van de gemaakt dat de theorie, ondanks de aanvankelijke zware kritiek, in 1983, de “Salon”, werd genegeerd? En sinds 2007, het kantoor van het openbaar Ministerie wegens verdenking van corruptie tussen de Astra Zeneca (HPV Impfst.Manuf.) en de Nobelprijs Comité bepaald?

Bronnen: http://www.rethinkingaids.de/ http://www.impfkritik.de http://www.gesundheitlicheaufklaerung.de/gesundheit/krankheiten/aids-hiv u. v. m.

Duitse Boeken:

Magazine: de natuur en de kosmos: “Aids, in plaats van straling kanker; excl. Juni 2009, P. 24”

Geef een reactie