Huis van Getallen – De waarheid over HIV en AIDS!

Wat is het HI-Virus? Wat is AIDS? Wat wordt er gedaan om de ziekte te genezen?

Deze vragen inspireren een canadese filmmaker Brent Leung op een reis rond de wereld. Zij leidde hem naar de Elite van de medische wetenschap en in de Sloppenwijken van Zuid-Afrika.

In zijn documentatie, merkt hij op, is die AIDS blijkt te zijn, aan de ene kant in 28 jaar op de voorpagina ‘ s van de nieuwsbladen, je weet maar weinig over.

Ondanks de enorme onderzoeksinspanningen, veel tijd en veel geld, er is geen genezing voor de ziekte in zicht.

Leung ondertekend door de afbeelding van een onderzoek vestiging in een staat van verwarring, en een beleid voor de gezondheid dat is volledig uit de hand. Het was voor hem mogelijk om toegang te hebben tot een kennisgeving aan de waarden van de bandbreedte van de bekendste en meest invloedrijke figuren in de HIV/AIDS-onderzoek – met inbegrip van de ontdekkers van HIV, het presidentiële adviseurs, Nobelprijswinnaars en de VN-AIDS-Uitvoerend Bestuurder, en Overlevende van de ziekte, en de activisten.

Een van de meest opvallende momenten van het Gesprek met de arts, Professor Luc Montagnier, kreeg in 2008 de Nobelprijs voor de ontdekking van HIV kan worden. Huis van de Cijfers toont enkele verrassende onthullingen en prachtige tegenstellingen.

Hier is de volledige Tekst van het interview:

Leung: u sprak over oxidatieve Stress. De behandeling van oxidatieve Stress is de beste mogelijkheid, met de Afrikaanse AIDS-epidemie?

Montagnier: in mijn mening, is een van de manieren om de overdracht beoordelen, omdat ik geloof dat we worden blootgesteld aan HIV vaak zonder ons op de duur van de infectie, kan ons immuunsysteem worden met het Virus binnen een paar weken, als je een goed immuunsysteem; en dit is precies het Probleem met de Afrikaanse bevolking. Uw dieet is niet evenwichtig u last heeft van oxidatieve Stress, zelfs als ze niet besmet zijn met HIV; daarom is uw immuunsysteem werkt niet goed. Het is kwetsbaar en daarom kan het HIV in het lichaam komen en zich verspreiden. Er zijn dus vele mogelijkheden uit de buurt van de vaccins, deze magische term, deze vaccins, vele manieren om te verminderen de Transmissie door middel van relatief eenvoudige maatregelen, zoals de voeding, de verzorging met anti – oxidanten de juiste anti-oxidanten, hygiënische maatregelen, het bestrijden van de andere infecties. Ze zijn niet zo sensationeel, maar ze kunnen leiden tot een daling van de epidemie tot een niveau, zoals het in de Westerse landen.

Leung: Als je een goed immuunsysteem, het lichaam op een natuurlijke manier met het HI-Virus?

Montagnier: Ja.

Leung: Interessant. Mocht u gebruik maken van uw mening in het Afrika van anti-oxidanten en andere dingen van deze soort als een vorm van anti-retrovirale medicijnen?

Montagnier: We moeten streven naar een combinatie van maatregelen antioxidanten, voeding, advies, voeding, vechten tegen andere infecties (Malaria, tuberculose, parasitaire besmetting, worm besmetting, en natuurlijk, het onderwijs en de verlichting, intieme hygiëne, voor vrouwen en mannen, dus zeer eenvoudige maatregelen, die kost niet heel veel, maar het verschil kan maken. In het licht van de vele spectaculaire actie voor de wereldwijde fondsen voor de aankoop van drugs, enz., Bill Gates, en anderen, voor vaccins, ben ik bang. Deze [hierboven beschreven] maatregelen worden niet gefinancierd voldoende, u zal niet worden ondersteund op financieel terrein, maar het hangt af van de lokale overheden om te beslissen voor je. Maar de lokale overheden van de wetenschappelijke adviseurs van de intelligente instellingen, adviseren, en je krijgt niet heel vaak dit soort adviezen.

Leung: Je kunt verdienen voedsel geld. Zo maakte geen winst.

Montagnier: Geen winst, alleen. Het water is belangrijk. Water is de sleutel.

Leung: u sprak eerder over het feit dat, als je een functionerend immuunsysteem, is het mogelijk dat het HI-Virus op een natuurlijke manier om zich te ontdoen van. Laten we ons voorstellen van een arme Afrikaan die besmet is. Als u het versterken van zijn immuunsysteem, hij kan zich te ontdoen van [Virus] op een natuurlijke manier?

Montagnier (knikt): in Mijn mening, Ja.

Leung: Dit is een belangrijk aspect.

Montagnier: Deze belangrijke kennis wordt volledig genegeerd. Veel mensen denken van geneesmiddelen en vaccins. Dit is een stukje Informatie dat afwijkt van wat je hebt gehoord, is het niet?

Leung: De Afsluiting?

Montagnier: nee, nee, Ja, mijn boodschap is verschillend van wat je hebt gehoord van [Antonius] Fauci of … Leung: Ja, er zijn kleine verschillen.

Montagnier: Beetje Anders.

Met deze film, de ongecensureerde mening van de belangrijke Stakeholders zijn voor de eerste keer. Deze Film is het schudden van de fundamenten waarop de traditionele Kennis van AIDS is gebaseerd. Als, zoals het is geformuleerd in de Zuid-Afrikaanse Gezondheid activisten Pephsile Maseko, “dit is het begin van een oorlog, […] een oorlog om ons te brengen voor onze gezondheid,” dan Huis van Getallen zou kunnen vertegenwoordigen van het eerste salvo in de strijd om het gezonde verstand en de helderheid van de discussie.

Huis van de Nummers heeft genoteerd op een aantal van de meest prestigieuze filmfestivals en ontving meer dan 30 awards. Verschillende keren werd hij bekroond als “beste Film van het festival”.

De Film “het Huis van Nummers – Het huis van kaarten”

Video link: https://youtu.be/koR1W74bTvQ

Zie ook het artikel van Mike Adams lezen:

Als Brent Leung en zijn baanbrekende nieuwe documentaire film over AIDS, het Huis van de Nummers, pauze begon, kon hij zich voorstellen dat de golf van lasterlijke aanvallen die worden torens. De voorstanders van de conventionele AIDS theorieën (met al hun vaccins en medicijnen) woedde tegen hem en beschuldigde hem van “het ontkennen van AIDS”, waar je gezinspeeld bewust van de term “Holocaust denier”.

Impliciet is dat zou betekenen, als de conventionele AIDS theorieën in vraag te handelen om zo het kwaad als een Nazi-oorlogsmisdadiger. Dit is een vreemde vergelijking, vooral wanneer men bedenkt, dat de oorsprong van de moderne farmaceutische industrie, vooral in het Nazi-Regime, zoals farmaceutische onderzoekers voerden een systematische medische experimenten op Joodse gevangenen. Dus het is een historisch feit dat het de CEO van Bayer in de jaren ‘ 50 van de vorige eeuw (Ja, hetzelfde bedrijf dat een Aspirine) Dr. Fritz ter Meer, een veroordeelde oorlogsmisdadiger, die werd veroordeeld in de Nürnberg oorlogsmisdaden voor misdaden tegen de mensheid tot zeven jaar in de gevangenis.

Vandaag wordt de farmaceutische industrie is vooral een intrigerende groep is nog niet beschuldigd van Criminele dat was een misdaad tegen de menselijkheid. Een van hun meest populaire methoden om de winst te verhogen is om een ziekte is en vervolgens verkopen van een vaccin dat zogenaamd behandeld deze ziekte””. Het is dezelfde fraude die we hebben om het te doen ook in het geval van baarmoederhalskanker, de mexicaanse griep of zelfs AIDS.

Lees meer…

Geef een reactie