Ik zal niet Rustig Gaan – Wij zijn tegen het AIDS-leugen.

Wilt u meer weten over de mensen die de HIV-diagnose in vraag? Wilt u meer weten over vrouwen en mannen, de hypothese van HIV → AIDS – → dood en hoe je leven is hard? Wilt u leren hoe om het te doen met Barbara Seebald en hun kinderen? Deze verhalen worden niet verteld in de officiële media. Zagen wij ons in een land van vrijheid van de pers, maar alles dat in strijd is met de belangen van de farmaceutische industrie, is onderworpen aan censuur.

Sinds de mexicaanse griep, weten we niet dat je uit de weg, het uitvinden van ziekten, en pandemieën, om farmaceutische producten te verkopen. U krijgt de gelegenheid om te helpen ervoor zorgen dat het Publiek leert wat achter HIV. U zal helpen dat deze Film is een documentaire die bij mensen over de hele wereld. Zij ondersteunen de filmmakers.

Wij zijn op zoek naar Investeerders, filmmakers (bijv., titel designer, grafisch ontwerper voor gedrukte materialen, Native Speaker in het engels, russisch, frans, enz. ondertitels, en Vertalingen), muzikanten en distributeurs. Als u geïnteresseerd bent om een deel van de Gemeenschap aan de film “ik zal niet Rustig Gaan”, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren [email protected] .

Meer info www.bluebell.de

3 vrouwen, een diagnose van HIV-positief is en nog gezond wat zijn de gevolgen van het niet hebben om te vechten vrouwen, als je buigt voor de druk van de Artsen? Wie behoefte heeft aan een ziekte met deze medicijnen?

Video link: https://youtu.be/eJM4pmy6KPI

Geef een reactie