HIV, AIDS, bacteriën, virussen, Vaccinaties, en de tegenstellingen aan de werkelijkheid

Een compilatie van de lezingen aan de-kleine beweging:

Video link: https://youtu.be/FY7XsGbMkWw

Bron: klein-klein-Verlag

De redenen waarom ons werk zo belangrijk is. Of: Waarom het Overwinnen van de MIS-leringen van de schade veroorzaakt door bacteriën, het bestaan van een zogenaamd ziekte-veroorzakende virus, Vaccinatie, HIV en AIDS ons in de rechtsstaat kan brengen, en we kunnen het oplossen van de problemen met het geld, de rente, de armoede en de werkloosheid en meer wereldwijd!

In het jaar 1957 (Pasen toespraak van Paus Pius XII) was het duidelijk voor de mensen dat je kan vernietigen door een nucleaire bom. 1972 (boek: grenzen aan de groei), het was hen duidelijk dat ze zichzelf en hun omgeving door de groei van de economie en geneeskunde (boek: De Aartsvijand van de geneeskunde) gedwongen zich van de buiten-en de binnenkant vernietigen.

Alle indicaties zijn dat de zeeën zullen omvallen en zuurstof te produceren. Sinds de oceanen produceren 80% van de zuurstof in de atmosfeer, verstikking de mensen. Daarnaast kunt u stik intern door de vernietiging van de bacteriën in onze cellen (mitochondriën) van de respired zuurstof. De cellen zijn ook Gen-Voedsel, Hulpstoffen opgelost in de vaccins en met name door de Nano-deeltjes.

Helaas, alleen de klein-klein-Team is op zoek serieus een manier gevonden, als mensen op deze planeet kunnen leven en gaat naar hem. Al de anderen had gegeven te kort in de adem, of zelfs nooit geprobeerd.

De enige manier om in de toekomst te leven in een democratisch legitieme recht-staat (eigenlijk juist) dat hebben we nog niet, maar de “Verklaring van de universele rechten van de mens” en de fundamentele wet voor de Federale Republiek van Duitsland vereisen geschreven wet. We hebben om te voldoen aan deze eis, onze Drie-fase plan gepresenteerd door de globalisering in drie stappen (special edition No. 2 van “leven met een toekomst’).

Binnen dit Plan, moeten we effectieve, wereldwijde liegen over de besmettelijke ziekten, d.w.z. de wereld bloot in het openbaar en te overwinnen. We hebben fundamenteel onderzocht en ontdekt dat er is geen Overdracht van de ziekte door ziekteverwekkers. Er is geen ziekteverwekkende virussen bestaan! De bekende en nieuwe ziektes andere oorzaken hebben, die zijn verborgen.

Veel mensen, waaronder onze lezers, hebben gevraagd voor een – klein-klein – 14 jaar, veel overheid instellingen (ggd, het ministerie van volksgezondheid, parlementen, regeringen) in Duitsland, Oostenrijk en Italië (Zuid-Tirol) aan het gepubliceerde Bewijs voor het bestaan van ziekteverwekkers.

De toelating van de overheid werd voor de burgers is verwoestend, voor ons, is niet verwonderlijk. Er zijn geen gepubliceerde geschriften! Er is geen bewijs! Er is alleen een internationale overeenkomst. En onder dit voorwendsel verzwakt, harms, en doodt de burgers van de staat door het permanent waarnemend zenuw gifstoffen in vaccins en medicijnen.

De justitie draadloze beschermt deze misdaden, ze zullen altijd succesvolle – pogingen om ons te vernietigen door middel van de processen, boetes, en de psychiatrie en de burgers gevraagd om weer te geven van de werkelijke misdaden die zich voordoen, in het bijzonder van de autoriteiten genegeerd.

Met betrekking tot de vermeende virus infecties, we hebben laten zien in onze boeken gepubliceerd, dat waren we niet vergis in ons Onderzoek. De infectie beweert en immunisatie programma ‘ s sinds de Tweede wereldoorlog om het globale beleid van de VS-epidemie autoriteit (CDC), die rapporteert aan het Pentagon, het Ministerie van oorlog van de regering van de Verenigde Staten. Momenteel is een niet-verklaarde oorlog van de VS tegen de menselijkheid is gebeurt.

Aan de buitenkant van de commando ‘ s van de Verenigde Staten om te worden vervoerd door de wereld gezondheid organisatie (WHO) in alle landen. Als “aanbevelingen” van de WHO is niet geprotesteerd worden binnen een termijn van 6 weken, ze zijn nationale wet. De WHO citeert het geval van HIV & AIDS en de zogenaamde pandemie van Influenza uitsluitend aan de CDC (het Pentagon), die heeft natuurlijk, publiceerde geen bewijs voor het bestaan van de vermeende ziekteverwekker.

Als we in staat zijn om te publiceren in Duitsland, klein-klein heeft verkregen bewijs effectief te zijn (onze zogenaamde onafhankelijke media onder de druk op het bewust en opzettelijk, onze resultaten) en de wereldwijde besmettelijke dogma instorten, dan is de mensheid heeft een Kans om hun Trance, het recht van de Lidstaten vast te stellen en de vereiste monetaire hervorming, als Basis voor een LEVEN MET een TOEKOMST in harmonie.

Het huidige monetaire systeem van krachten, door de rente-mechanisme, een destructief gebruik van de goederen door de ondernemer, ofwel, een voor de inzet van kapitaal zonder een Morele. De wiskunde heeft geen moraal, zoals “1 en 1 is 2” geen moraal, kan een wiskundige rentecurve heeft ook geen moraal.

Als we willen een toekomstige it-behoeften van ethiek en niet van de moraal. Er is behoefte aan een consequente bestraffing van het leven vernietigen leugenaars, ongeacht hun Status en Reputatie, door de democratisch gelegitimeerde de regel van de wet.

Deze toekomst staat kan worden, in de toekomst, gewoon een geld systeem niet tolereren dat dwingt het gebruik van kapitaal zonder een Morele, maar om de mensen. Al Raiffeisen genoemd voor het serveren van geld, Sylvio Gesell vermeld in zijn publicaties, en we gaan verder met het.

Geef een reactie