Honing antibiotica kan vervangen

Door Michael Grandt, info.kopp-verlag.de

Synthetische antibiotica worden vaak voorgeschreven en zijn zelden nodig, integendeel, ze schade toebrengen aan het lichaam, zelfs vaak. Wetenschappers bewijzen opnieuw en opnieuw, Voor bepaalde gevallen gratis Alternatieven van het dier en plant, in aanvulling op effectieve.

Onderzoekers van de Universiteit van Sydney hebben bewijs gevonden dat sommige soorten honing zijn effectief in de behandeling van oppervlakkige wonden en de infecties, effectiever dan synthetische antibiotica. De laatste act, in het Algemeen, slechts tegen bepaalde bacteriën. Bovendien zijn de meeste van de bacteriën die de oorzaak zijn van infecties in de ziekenhuizen zijn resistent tegen minstens één antibioticum. De studie gebruikte honing gehandeld tegen alle geteste pathogenen, met inbegrip van multiresistente bacteriën. Vooral geweldig dat De bacteriën niet aanpassen en ontwikkelen een weerstand tegen de honing, zoals antibiotica.

De onderzoekers gebruikten soorten honing zoals Manuka en Jelly Struik uit nieuw-Zeeland en Australië. Beide zijn medische opties beschikbaar die kunnen worden gebruikt in ziekenhuizen.

Met de huidige studie werd aangetoond voor de eerste keer, dat de medische honing kan vervangen, in veel gevallen, antibiotica crèmes op wonden of katheters. De geteste soorten honing wordt geproduceerd door bijen die zich voeden met planten van het geslacht Leptospermum – met ons als “tea tree”.

Tot nu toe, de onderzoekers weten niet precies hoe de honing infecties voorkomt en doodt. U vermoedt dat een onderdeel met de naam Methylglyoxal treedt in interactie met andere, nog onbekende onderdelen van de honing en zo de infectie-veroorzakende bacteriën van de vorming van nieuwe stammen die resistent zijn voor de honing-bestendig.

Het moet daarom niet altijd, synthetische antibiotica met ernstige bijwerkingen!

Antibiotika aus der NaturIn ons boek de antibiotica van de natuur, u leert welke planten bevatten van nature stoffen, die ze zelf tegen aanvallen van virussen, bacteriën en schimmels kunnen beschermen. De kern van de gids, het “ABC van planten met anti-microbiële werking”. Hier zijn meer dan 60 zeer effectieve plant op een uniforme wijze, volgens de geschiedenis, de inhoud en de agenten gebied van toepassing en voorbereiding, zal worden gepresenteerd. Een Register bevat meer dan 160 ziekten en verwijst in elk geval naar de juiste planten. Dit maakt het gemakkelijk voor je zijn om je te oriënteren in het geval van klachten snel en betrouwbaar vinden van de juiste Plant.

Profiteer van deze helende krachten voor de behandeling van besmettelijke ziektes en schimmel, de natuurlijke ontgifting paden, en om te geven van je eigen lichaam defense forces nieuwe impuls.

“Het boek geeft een uitgebreid inzicht in de praktische Natuurgeneeskunde. Het boek schijnt te zijn vanwege de zeer goede overzicht en de praktijk-gerelateerde richting. Ik denk dat het heel goed voor Referentie. Genezing van de natuur is echt een goed Alternatief. Ook de Tekst is niet geschreven zeer goed begrijpen – wat is hetzelfde in alle medische boeken. Van harte gefeliciteerd!” – Dr. Peter Buckenmaier

© Het Auteursrecht van dit artikel ligt bij de Kopp Verlag, Rottenburg

Verder lezen over het onderwerp:

Geef een reactie