Kleine water vortex centrales kunnen vervangen kerncentrale

In Zwitserland, het eerste water vortex power plant op het rooster van deze zomer. De Bouwer, een coöperatie, die je je kunt voorstellen duizenden van milieuvriendelijke elektriciteit producent.

Als van hydro-elektrische energie op de rivieren en meren van de spraak is, ze zijn doorgaans verwijzen naar grootschalige technische systemen met meerdere dammen, enorme turbines en de enorme stroom van kracht die geleverd kan worden voor alle regio ‘ s. Maar het is ook veel kleiner: Met de hulp van de zogenaamde water vortex techniek hoeken, in het stof, door het delen van het water van de rivier zal omgeleid worden, inclusief minimale hoogte van de herfst profiteer van om elektriciteit op te wekken.

In Zwitserland wil nu de bevordering van de coöperatieve water vortex energiecentrales, korte – GWWK, het gebruik van de technologie die u wilt samenvoegen om overal in de landelijke omgeving van het verplaatsen van mensen, Financiën en uitrusting en bouwen. Het lijkt te komen: Na zeven maanden 100 eigen geld werden gevonden donoren voor een eerste elektriciteitscentrale in het Kanton Aargau, van 300.000 francs was de kostprijs van de Zonne-vliegtuig-pionier Dr. Bertrand Piccard met de naam plant. Kort vóór de inbedrijfstelling, Technology Review sprak met GWWK speaker Daniel Styger.

Lees meer…

Video link: https://youtu.be/OAuX8I2zgmA

Geef een reactie