Gekloond Vlees: The Clone Chips

Een steak van een gekloonde koe of haar nageslacht, dat klinkt als een slechte grap of Science Fiction, maar veel dichter bij de werkelijkheid dan we denken. Gekloond vlees, uit te sluiten van geen.

En vlees van gekloonde dieren in Europa is niet toegestaan in de handel. De EU-politici debatteren over de vraag of het toestaan of niet. De werkelijkheid is voor de politici. 15 jaar na Dolly het schaap, de kloon wordt verplaatst in de fokkerij al in het dier.

Er zijn duizenden klonen van vee en klonen van varkens met miljoenen nakomelingen. In de Verenigde Staten. Er is ton van Steaks en karbonades om gegeten te worden, afgeleid van de nakomelingen van klonen. Amerikanen in het Algemeen niet schelen. “We hebben alleen goede Steaks en slechte Steaks,” zegt een Boer in de Film, “of gekloond of niet, maakt niet uit.” En hacks meer onverschillig te zijn T-Bone Steak van een gekloonde de fokkerij. De handel met de zaden van de super fokstieren is al lang wereldwijd, zelfs de zaden van klonen wordt verkocht uit de verenigde staten en Zuid-Amerika aan de wereld. Op dezelfde manier als het vlees in de EU wordt geïmporteerd. Kunt u nog onder controle? Kan het identificeren van de consument van vlees van de nakomelingen van gekloonde dieren?

Hoewel het overgrote deel van de EU verwerpt burgers ‘ kloon vlees wil duidelijk te maken aan de EU-Commissie over en gekloond vlees in de markt.

Video link: https://youtu.be/G-kGiYe8-II

Vlees eet mensen.

Geef een reactie