WE HOEVEN NIET TE VACCINEREN! Meer en meer ouders zeggen ‘ NEE ‘ tegen Impferei

Onze kinderen echt nodig de talrijke Versterker producten, conserveringsmiddelen en andere chemische stoffen in de vaccins om gezond te blijven?

Meer en meer ouders realiseren zich dat Na de vaccinaties, de kinderen zijn slecht, sommige zijn gestoord in hun ontwikkeling en de gezondste kinderen zijn absoluut niet die van A tot Z door ingeënt!

Het voorliggende rapport is ingeënt van rotary materiaal van de documentaire film “Ziek en Verstild” gemaakt. Om te zeggen In uw borden ouders die weigeren zich te Vaccineren hun de redenen waarom u GEEN.

Over de arts Dr. Diemer verklaart waarom de meeste Artsen zijn financieel op de Impfnadel en waarom voor vaccins, ook binnen de school van de geneeskunde vreemd speciale regels van toepassing. Video link: https://youtu.be/QH7rx-jcov0

Een AMERIKAANSE studie toont aan dat meer dan de 145.000 kinderen werden gedood door vaccins in de laatste 20 jaar

“Onze resultaten tonen een positieve correlatie tussen het aantal van de toegediende vaccin-doses en het percentage van de VAERS-gerapporteerde ziekenhuisopnames en sterfgevallen,” schrijven de auteurs in hun samenvatting. “Bovendien is de kans van hospitalisatie of overlijden na ontvangst van de vaccins in voor de jongere kinderen was significant hoger dan in de oudere. (Link naar studie)

-> Lees meer …

Het filmen van “zieken en Onderdrukten” zijn ingeënt moeilijk achteraf, als Michael Leitner ziek was een lange tijd, ga op in de volgende paar dagen. Het bovenstaande rapport laat zien wat de verklaring van de geweldige documentatie.

Op dit punt zou ik graag uw aandacht vestigen op het aantal uren van het Materiaal (niet alleen) voor de Vaccinaties Michael Leitner ‘ s Youtube-kanaal.

1. Documentatie Hier vindt u Vandaag in de vee -, ochtend -, kinderen?” en “H5N1 reageert niet”

2. Video Blogs Hier vindt u het virus hoofdkwartier van de mexicaanse griep en de EHEC-hoofdkwartier. ACHTUNG, Satire!

3. Hier de verslagen zijn 3 programma ‘ s van de draaiende materiaal tot nu, van het “ziek zijn ingeënt en Verstild” en binnenkort meer!

4. De beste lezingen over het onderwerp van de lezingen van de Zwitserse Impforen NOOIT en het Stuttgart Impfsymposium door vaccinatie te worden Gevaccineerd na een Rapport gepubliceerd

5. Vaccineren – de anatomie van een vuile zaken Hier vindt u een Interview met Hans Tolzin (impfkritik.de) van de rotary materiaal van de “zieke ingeënt en Verstild”

6. Vaccinatie Plekken: Korte Video ‘ s over het onderwerp Vaccinatie. Hier vindt u enkele van de kralen die geschikt zijn, boven alles, om mensen op korte-food for thought, zijn niet aan de orde, maar met het probleem. Veel van de gebruikte afbeeldingen komen uit het Draaien van de documentaire film

Om te Bladeren, zie Michael Leitner ’s Youtube kanaal, andere Video’ s, niet alleen om de Impferei: www.youtube.com/michaelleitner

Boek tips

Geef een reactie