Nu onderdeel van ernstige bijwerkingen gepubliceerd door: de mexicaanse griep vaccinatie

Zo ver, een aantal ernstige bijwerkingen zijn bij 1.377 mensen in Duitsland vanwege de mexicaanse griep vaccinatie heeft plaatsgevonden. Een rapport van het Paul-Ehrlich-Institut lijsten dit nu zorgvuldig. Ik heb een evaluatie van de informatie, hier is het resultaat.

Het is opmerkelijk stil over de mexicaanse griep. De media en politici hebben opnieuw ontdekt, andere problemen: Haïti en Afghanistan zijn op de top van de lijst. Het is vreemd om te horen van de “vorst van de winter” in 2009/2010, niets, absoluut niets van de vermeende opwarming van de aarde. Vergelijkbaar is ook opmerkelijk voor de bijna massa psychose overhyped mexicaanse griep paniek die is aangehouden voor maanden in de ademhaling, en vervolgens als een gigantische Public relations voor de farmaceutische industrie uitgekristalliseerd.

De vaccinaties werden niet uitgevoerd met het succes dat de gezondheid van de politici hebben gewenst. Er waren in onderdeel ernstige bijwerkingen.

Volgens het laatste rapport van het Paul-Ehrlich-Institut (PEI) waren eerder 1.377 mensen in Duitsland bijwerkingen die het gevolg zijn van de mexicaanse griep vaccinatie. 3.518 negatieve gebeurtenissen voorgedaan, van hoofdpijn tot aan het Begin van de dood in de temporele relatie. De laatste is de PEI geregistreerd in 48 gevallen. Deze gevallen, maar niet causaal verbonden met de vaccinatie.

Een vermoeden is: Was de dood, die naar verluidt gebeurde als gevolg van de mexicaanse griep, zeer snel, het H1N1-Virus te wijten aan het proberen nu allemaal Dood door vaccinaties niet de bijwerkingen toe te rekenen.

Lees meer op info.kopp-verlag.de

Geef een reactie