Ook dit jaar: Het gevaar van de mexicaanse griep

Ook dit jaar zal ons begeleiden nogmaals, de mexicaanse griep de Winter door. Misschien zelfs zo “verschrikkelijk” als je het afgelopen jaar, over de hele wereld, heeft gewoed? Herinnert u zich dat?

Angst, angst, angst trekt de man sluit sturen. De industrie-de pers, in de publiciteit.

Bron: Analyse + Actie

De hoogste arts van Engeland waarschuwt in een brief aan alle Artsen tegen de mexicaanse griep

Telegraaf: Mexicaanse griep: de helft van de ergst getroffen werden eerder in een goede gezondheid, de Angst voor een grote mexicaanse griep crisis aan het groeien waren gisteravond na een brief van het land boven de arts gewaarschuwd dat de helft van de meest ernstige gevallen hebben de betrokken mensen die eerder werden gezond. Professor Dame Sally Davies, de Regering chief medical officer, heeft geschreven voor alle GPs-en NHS ziekenhuizen waarschuwing van een “flinke stijging” in de nummers van de patiënten op de intensive care omdat de mexicaanse griep heeft veroorzaakt hun longen te mislukken.

Artsen geschokt door de verspreiding van de mexicaanse griep en de ernst ervan In de afgelopen zes weken worden geacht te zijn 10 mensen in het verenigd koninkrijk vanwege de mexicaanse griep zijn overleden.

Onafhankelijk: Artsen geschokt door de verspreiding van de mexicaanse griep – en de ernst H1N1-virus geeft, al beweert leven van 10 Britse volwassenen met eerste tekenen dat de ziekte zich heeft verspreid naar andere Europese landen is Het mexicaanse griep virus dat veegde de wereld van vorig jaar waardoor een wereldwijde gezondheidscrisis is teruggekeerd om te beweren dat het leven van de 10 volwassenen in het verenigd koninkrijk in de afgelopen zes weken.

Voor gebruik met:

Enige constante angst behartigt de zaken van de gezondheid

Heb je bedekt is massief, de Reuzen, als ze verhuisde in 2009 naar de wereld voor een half jaar in angst en terreur met hun “mexicaanse griep”. Voor deze reden, is het nu ingevoegd een kleine Pauze in termen van de gebruikelijke opgevoerd berichten over de vermeende dood van virussen. Gewoon recht-rustige “virus”-geluiden werden gehoord in de laatste paar maanden.

Hoewel het betaald heeft, is de zaak voor de grootste criminele industrie in de aarde, financieel goed, omdat honderden miljoenen nutteloos en giftige vaccins zijn verkocht en geleverd, betaald door de burgers, ongeacht of ze het spul spuiten of liever afstand daarvan.

Echter, deze actie lijkt te hebben van het Imago van de Impfmafia behoorlijk pijn doen. Niet alleen de kennis maar ook de meest gewone burgers herkende de paniek als woekerwinsten, en zijn nu terecht sceptisch tegenover de zogenaamd belangrijke “prikken”.

Toch, het is weer sterk gepromoot voor de huidige griep vaccinatie. Sinds het gif mixers natuurlijk toegeven dat nu, dat je de mexicaanse griep – als met alle andere “virussen, epidemieën, hoewel het is niet een eenvoudige leugen, de vermeende “werkzame stof” in vergelijking met de puinhoop die de griep in de seizoensgebonden griep vaccin met puur gemengd. Ze zouden het niet moeten doen, het zou alleen komen meer ongemakkelijke vragen.

Lees meer…

Geef een reactie