Verenigde staten afvoeren van varkens griep vaccin. 260 miljoen down the drain

De mexicaanse griep vaccin kon niet meer verlichte bevolking, de trekker overhaalde, heeft nu meer dan de verkopen-door-date is en moet worden afgevoerd.

Dus, ONS moet 260 miljoen dollar in de vuilnisbak. Er is echter nog een ander vaccin met een langere houdbaarheid – moet vernietigd worden waarschijnlijk binnenkort. Omdat er geen varken wil worden ingeënt. Tegen een pandemie, die is er niet en nooit geweest.

In plaats van het branden van een paar honderd miljoen van de belastingbetaler voor een duidelijke griep zou zijn om de nietigheid van al het geld voor een echte pandemie. Op dit moment, bijvoorbeeld, ongeveer 40 miljoen (officiële nummer): Amerikanen hebben geen geld voor voedsel. Moeten verhongeren. Dus een echte Honger pandemie.

Maar wat de industrie zou hebben, zou u deze mensen helpen? .

Door de manier, Duitsland is gaan zitten aan de doseringen in de wet van 210 miljoen euro. Dit vaccin zal worden tot en met oktober, maar duurzaam. Nou, wat doen we met deze?

De WHO, de beste vriend van de farmaceutische industrie, blijft de pandemie niveau 6 voor deze mexicaanse griep. Hoewel er geen “nieuwe Infecties”. De griep zou kunnen komen in deze Winter “weer”…

Interessante rapporten door naar de pagina van polskaweb.de eu, wat betekent dat je de griep-fraudeurs op het spoor.

We wachten en zien wat ze ons te bieden hebben de WHO en de farmaceutische industrie. Is zeker niet saai.

Geef een reactie