Aigner wil vergiftigen ons! Chemische en biologische landbouw lobby om te zeggen Dank u!

Op 19.01.2011 in de Bondsdag, het Federale Minister van landbouw Ilse Aigner (CSU) had gezegd, dat de consument moet worden beschermd tegen de economische belangen en de gezondheid van de hoogste prioriteit.

“Preventieve bescherming van de consument moet komen voordat alle economische belangen. De bescherming van de veiligheid heeft de hoogste prioriteit.” (WDR)

Hoort, hoort! Dat klinkt goed. Maar laten we eens nadenken over wat je moet zeggen? Was dat eindelijk, na de dioxine-schandaal …

Uw woorden is eigenlijk daden, en weer de ware geest van ons volk wordt weergegeven is heel duidelijk een verrader van de vertegenwoordigers van het volk:

Tijd Online:

Aigner wil de toelating van bestrijdingsmiddelen vereenvoudigen, Volgens de media consument wil verminderen bescherming Minister Aigner, de hindernissen voor de toelating van bestrijdingsmiddelen. Het recht van veto van de Federale milieu-Agentschap.

Hoe is de gezondheid en bescherming van de consument? Achter de Schermen zullen worden doorverwezen naar een voedsel-schandaal, een ontwerp van wet in de weg dat de voordelen NIET de consument, maar ook voor de industrie aanzienlijk! (Lees meer…)

Monitor, WDR:

[…] Wie bepaalt welke bestrijdingsmiddelen worden gespoten in Duitsland? Een markt, in Europa grote bedrijven in de agro-chemische delen. In de voorzijde van de duitse firma Bayer en BASF, het gaat om miljarden in de verkoop. En, als de Minister verklaard in het artikel van het wetsvoorstel? Niet in het minst met het wegnemen van verstoringen van de mededinging in Europa – het gaat om de Winst. De staat van deze autoriteit, vaak in de manier waarop de Federale milieuagentschap. Voor de pesticide industrie in een ongemakkelijke autoriteit, omdat het op het moment van de toelating het recht van veto. […]

Florian Mooie, natuur-Federatie van Duitsland: “Volgens onze ervaring, het Federaal milieu Agentschap heeft regelmatig gebruik van het veto recht en dus van de heel vriendelijk voor de industrie, de toestand van de economie, aangeboden aan het Ministerie van Paroli. Dit heeft geleid tot een bijzonder milieu – en consumentenbescherming-kritische gewasbeschermingsmiddel zijn geweigerd.”

En wat Minister Aigner? Ze wil ontkrachten van de Federale milieu-Agentschap. Het citeren van een nieuwe EU-verordening, ze willen banen in de industrie op een manier waarop de industrie is kritisch over het Federale milieuagentschap kunnen worden omzeild. […]

De Aigner autoriteit, namelijk de Federale bureau voor de bescherming van de consument en voedselveiligheid (BVL), besluiten in de toekomst, zo alleen. Zonder de Federale milieuagentschap.

Een slechte ontwikkeling! Wilt u nog meer! De EU-dictatuur en de verraders van het Vaderland! Geld en macht beluste mensen-gifmengster!

Geef een reactie