Voor het wijzigen van de wetenschap, zijn geest – een lezing van Dr. Joe Dispenza

Dr. Joe Dispenza (van “What the bleep do we (k)now!?” ) verklaard in een Seminar zogenaamde patronen in onze hersenen die onze gewoonten en onze dagelijkse realiteit is gemaakt.

Evolve Your Brain, DispenzaHoe komt het dat we maken in weerwil van de oneindige mogelijkheden, die ons steeds weer dezelfde werkelijkheden?

Dr. Joe Dispenza legt op de Pieper Congres, de hersenen ontwikkeld, hoe het leert nieuwe vaardigheden, hoe we het kunnen van invloed zijn en hoe onze gedachten chemische reacties in de vs patronen van gedrag en gevoelens, afhankelijk van de schade aan ons!

Als we begrijpen hoe deze patronen zich voordoen, kunnen we. je hebt niet alleen doorbreken, maar we kunnen onze hersenen herprogrammeren zodat we het ontwikkelen van nieuwe, positieve patronen van gedrag die in ons dagelijks leven van Dr. Joe Dispenza, bekend was door zijn onderzoek in de neurologie en neuro-fysica. Hij heeft tientallen jaren gewerkt met het menselijk brein – hoe het werkt, hoe deze informatie wordt opgeslagen en waarom het de neiging om het herhalen van dezelfde patronen van gedrag opnieuw en opnieuw.

kaufen_bei_kopp_verlag_red

Fragment uit de lezing ‘Evolve Your Brain – de wetenschap van gedachten te veranderen”

Video link: https://youtu.be/pN2UEDQP8-4

 

Geef een reactie