Dodelijke pil – vrouwen ‘ s strijd tegen het farmaceutische bedrijf Bayer

Anticonceptiepillen met de samengestelde drospirenone kunnen resulteren in ernstige tot fatale bijwerkingen. Felicitas Rohrer, een beschadigde vrouw was in staat om te ontsnappen aan de dood, opgeroepen door het farmaceutische bedrijf Bayer voor Pijn en lijden schade.

In 2009 Felicitas Rohrer was biedt u met een dubbele longembolie in het ziekenhuis na de pillen had genomen een paar maanden een van de nieuwere anti-baby. Zoals opgemerkt kan worden dat de anti-baby-pil is de oorzaak van deze ernstige bijwerking, ze klaagt in mei 2011, het farmaceutische bedrijf Bayer voor Pijn en lijden schade.

In de bijsluiter van de pil heeft NIET gesteld van een verhoogd risico van trombose. In de VS Bayer heeft al betaald voor 2 miljard dollar aan schadevergoeding aan slachtoffers van zijn anti-baby pillen. Buiten de rechtbank en zonder bekentenis van schuld, natuurlijk. Hier, de groep spreekt van de gevallen alleen van de ongelukkige individuele …

De 31-jaar-oude Felicitas Rohrer zal waarschijnlijk nooit hebben kinderen en bloedverdunnende medicijnen. Want je wilt justitie, er is een self-help group, samen met andere vrouwen, ze noemt deze schadelijke pillen van de markt.

In de tussentijd een aantal meer recente studies bevestigen de hoge risico ‘ s van de anti-baby-pillen met de Wirkostoff drospirenone. Vergeleken met de pillen van 1. en 2. Generatie wordt uitgegaan van een twee keer zo hoog risico op trombose.

In de afgelopen 15 jaar, de drospirenone had genomen had gemeld het Federaal Instituut voor geneesmiddelen en medische producten (BfArM), ongeveer 480 verdachte gevallen van vrouwen met veneuze trombo-embolie met de voorbereidingen. Inclusief 16 gevallen dat resulteerde in de dood.

In deze Cijfers, het moet in gedachten worden gehouden dat er een groot aantal niet-gemelde gevallen. Niet iedereen is Betrokken en niet alle Artsen kunnen of willen zien dat er een verband tussen de pil en de daaruit voortvloeiende bijwerkingen. Helaas, slechts een zeer beperkt aantal gevallen zijn geregistreerd echt!

WDR / het verhaal: de dood, ziek van de pil? – Vrouwen vechten tegen Bayer

Video link: https://youtu.be/qkLCXQwIcFQ

Bron en meer informatie: WDR, het Verhaal van de 16.02.2016

Geef een reactie