Met zelf-verantwoordelijkheid en de ontdekking van de geneeskunde, voor een meer duurzame gezondheidszorg

“Als het bedrijf het medische Systeem en hoe de samenleving in de richting van een duurzame gezondheid, milieu, en meer kan worden gebracht”

Van Kaspar J. Zimmermann, AEO, aangeboden ter gelegenheid van het 20. IUHPE conferentie van Genève, 11. – 15. Juli, 2010

In dit artikel als een Poster in PDF-Formaat te downloaden: zelf-verantwoordelijkheid en discovery geneeskunde

Abstract

Er wordt getoond hoe de houding van de samenleving (in het Algemeen.) uw medisch Systeem. Er zijn Parallellen in andere gebieden, zoals onderwijs, milieu, overheid, criminaliteit, ongevallen, Religie, etc., waar dit ook van toepassing is.Als het bestuderen van de verschillende medische systemen en zie hoe ze werken, herkennen we een tendens in de richting van een duurzame gezondheid. Maar gezien de huidige houding van de maatschappij, deze Verandering in de richting van een duurzame gezondheid lijkt niet haalbaar.

Want er is altijd een oplossing voor een Probleem, we zien dat deze Verandering kan worden bereikt meer gemakkelijk, alles wat werd geïntroduceerd in de afgelopen 60 jaar. En het is minder dan de helft van de tijd, het medische Systeem van bijna 100% acute geneeskunde op een groot percentage van de detectie van de geneeskunde, dat is niet duurzaam. En dit is de uitwisseling van de onderdrukking van het lichaam de signalen die afkomstig zijn van ziekten (door middel van pillen, operaties en therapieën), te Herkennen aan de hetzelfde als een individuele en precieze sturing van elk individu om een duurzame gezondheid.

Deze uitwisseling zal een verbetering van de economische Situatie, omdat een gezonde economie vereist een gezonde bevolking.

Gezondheidsbevordering heeft gewerkt tot op heden nauwelijks juist als gevolg van de houding van de samenleving en haar medische systeem. (Hoe kan het maken van gezonde mensen op de bevordering van de gezondheid door het onderdrukken van signalen van uw lichaam, als geen van deze signalen?! Het heeft geen zin!) – Met het nieuwe Systeem, kunt u de studie van gezonde mensen begrijpen wat het lichaam signalen, zelfs als ze in overeenstemming zijn met het huidige systeem van gezondheidszorg gezond.

Het nieuwe Systeem is prima, met het oog op de gezondheid (in de zin zoals gedefinieerd door de WHO 40 jaar geleden). En het is ook van toepassing op geestelijke ziekte, invaliditeit en ongelukken (met inbegrip van de preventie van de laatste). Positief neveneffect: meer creativiteit, een bloeiende economie, minder controle-inspanning op het niveau van de staat, enz., de kosten van afnemende gezondheid. Het is ook de demo van lost het grafische Probleem, dat in Europa op dit moment. En het is zo gemakkelijk om te begrijpen dat het kan worden ingevoerd in de scholen. Maar het moet in combinatie met eigen verantwoordelijkheid. Toen de mensen meer en meer zelf kan bepalen welke medische behandeling die zij nodig achten. En Weten wat ze de oorzaak van uw ziekte, helpt u sneller en duurzaam zijn, – gezond zijn.

Een korte inleiding om de detectie geneesmiddel wordt gegeven. (Zou ik in een rolstoel, ik zou hebben toevertrouwd aan mij de status van de geïnstalleerde medisch Systeem. Ik toegepast voor detectie van de geneeskunde, die ik onderzocht na mijn tweede studie aan de ETH Zürich.)

Detectie geneesmiddel is gemakkelijk te begrijpen, vereist slechts een paar pagina ‘ s aan de beschrijving, is goed gestructureerd (combinatoriek brengt de verscheidenheid), makkelijk te onthouden, want het is een Weten is dat iedereen zelf in. En het is de eenvoudigste en meest volledige medische Systeem in de wereld.

Trefwoorden: begrip en perspectieven voor de bevordering van de gezondheid en duurzame ontwikkeling, kosten van de gezondheidszorg, het milieu, de economische, de opsporing, de geneeskunde, eigen verantwoordelijkheid, zelf-vervuiler-betaalt-principe.

Belangrijke grafieken in de detectie van de geneeskunde

(Klik op grafiek om te vergroten)

%image_alt%

 

%image_alt%

 

%image_alt%

 

Deel 1 – Hoe de maatschappij van uw medische Systeem

“Niet schuldig” of “Niet verantwoordelijk”

De samenleving heeft niet zijn opgeleid voor honderden jaren, dat de mensen de schuld voor wat er gebeurd is, d.w.z. dat zij niet de oorzaak zelf. De mensen die niet geleerd hebben, is dat zij verantwoordelijk zijn voor wat er met je gebeurt en in de wereld.

Zo zijn ze gehouden “bewust” onverantwoord voor je leven, en wat er anders in de wereld.

Wie is verantwoordelijk?

In de Religie, God of de duivel, in de voorkant van de rechter anderen zijn schuldig voor onze ziekten: virussen, bacteriën, en dat de ziekten van andere mensen, voor de kinderen, de ouders, voor de burgers van de staat en de politici voor misdaden, Criminelen en de politie.

Onderdrukking van zelf-verantwoordelijkheid

De maatschappij onderdrukt op deze manier veel signalen en informatie, zoals:

 • religieuze Overtuiging onder de Kennis is de uitdrukking in het geestelijke gebied
 • de school onderdrukt de innerlijke Kennis van de kinderen
 • Gevangenissen zijn de spiegel van de eigen misdaad druk op de samenleving
 • het medicijn onderdrukt de signalen van het lichaam

Niemand is echt verantwoordelijk

Daarom hebben wij een samenleving, dat is niet verantwoordelijk voor de huidige situatie.

De Vicieuze Cirkel

De ‘schuld’ principe leidt tot onverantwoordelijkheid en dit, uiteindelijk, tot de onderdrukking van de Spiegels en signalen. Deze principes en feiten aan te houden samen als broer en zus. Het is allemaal een leugen.

%image_alt%

Daarom:

 • de regering is niet om de mensen de waarheid
 • zegt de arts aan de patiënt, waardoor het echt de ziekte
 • we moeten verzekering om de rekening te betalen van schade
 • niet is komen we zo uit de rat race
 • we leven met leugens, en Geloof

Daarom is ons medische Systeem werd opgezet, onze gezondheid bevordering naar deze sociale barrières en attitudes rond, die, echter, komen voornamelijk uit de Religie. Het is een Systeem om in te geloven, waar we om gezond te zijn, nemen we pillen, behandelingen en therapieën.

En dit is de oorzaak van het feit dat mensen steeds minder gezond en zwakker (ook al leven ze misschien langer), en steeds minder macht, waar de kinderen ziekten en oorlogen, die gebruikt worden om alleen opa.

Hoe de gezondheidszorg veranderen?

Verandering in de beginselen van de vicieuze cirkel, die van zelf-verantwoordelijkheid, en verwante principes. Dan is de health-systeem zal automatisch veranderen (omdat de veranderingen in de markt, de behoeften)!

 

Deel 2 – Hoe gaan we het bereiken van een sociaal duurzame gezondheid?

Als we de verandering leiden?

Als we onze eigen verantwoordelijkheid, we zijn niet in een positie om alles te veranderen, dat maakt ons onvrij, ongelukkig, ongezonde, ongeschikt, enz.

Maar hoe veranderen we de samenleving in de richting van persoonlijke verantwoordelijkheid? – “Onmogelijk”, hoor ik u zeggen! – Echter, zonder Angsten, alles gemakkelijk zal zijn. En er zijn oplossingen voor alles. De makkelijkste manier om de samenleving in de richting van zelf-verantwoordelijkheid, is te laat de docenten en studenten de praktijk. Op hetzelfde moment, de staat de eigendom van meer en meer (hij moet!) sinds de wet voorkomt dat de eigenaar! Detail-oplossingen zijn reeds gestorte bedragen aan de staat (in CH).

%image_alt%

 

Waar is de persoonlijke verantwoordelijkheid?

Persoonlijke verantwoordelijkheid voor alles in zijn leven betekent ook verantwoordelijkheid voor hun eigen gezondheid. Maar hoe kan je niet kijken naar zijn eigen gezondheid als ook de Artsen lijken te weten, waar ziekten vandaan?!

Ook hier is er een eenvoudige oplossing! – De detectie geneeskunde, waar het gaat om het Begrijpen van het lichaam signalen, vooral van ziekten, maar ook anderen!

Maar eigen verantwoordelijkheid is niet alleen een voorwaarde voor een duurzame gezondheid, maar ook om te weten, om onze taken te kunnen uitvoeren. Dit betekent dat we in staat zijn te leven met onze verlangens, onze ware verlangens die ons gelukkig maken, maar alle mensen anders. In andere woorden, dit is de echte taken van mensen.

Eigen verantwoordelijkheid leidt ook tot een samenleving die een leven vrij van angst, die goed werkt, en waar veel meer energie en creativiteit, plezier en vreugde geleefd kan worden, zoals vandaag de dag, dit is mogelijk. Criminaliteit zal verdwijnen en de staat gaat terug tot minder dan 10% van de huidige Omvang. Ook de tertiaire sector wordt aanzienlijk verkleinen.

Wat zal het duren voor de verantwoordelijkheid?

 • een perfecte gezondheid! (zie detectie geneeskunde)
 • vol energie en Kracht! (vrijheidsberoving als’ de staat, de Godsdienst, de samenleving, de Kracht en het leven zelf!)
 • de self-vervuiler-betaalt-principe (of hoe anders kon je verantwoordelijk voor alles in je leven?)
 • alle van uw innerlijke Kennis, talenten, ideeën, kennis en intelligence voor de taken en je leven.

Dit is haalbaar door het loslaten van Angsten, spiegel (zelfkennis) en de signalen van hun eigen lichaam te begrijpen!

(Waarom moeten kinderen leren lezen en schrijven? – Lees de leugens van de gecontroleerde media, en tot het schrijven van het boek-houden voor de staat? – Maar waarom ga je niet leren begrijpen van de signalen van je eigen lichaam? Dus, de gezondheidszorg en de verzekeraars meer en meer Winst? Dit kan niet de taak zijn van de staat en de officiële gezondheidsinstanties!)

Aangezien er slechts twee krachten in deze wereld die het verschil maken, het verlangen en de angst, we moeten het loslaten van Angst. Ze dwingen ons en verplaatsen ons van onze taken.

 

Deel 3 – Detectie Geneeskunde

Wat detectie geneesmiddel?

Het biedt de mogelijkheid tot het Begrijpen van de signalen van ons lichaam. Het is gebaseerd op de symboliek van dit alles, wat het lichaam uitdrukt. Het is zo simpel als het eten van een Appel! Daarom, elk kind kan het begrijpen. (Alles van de wetenschap en de geneeskunde, dit is meer ingewikkeld, is gebaseerd op Angsten.) Maar het kan gecombineerd worden met andere gezondheids-systeem.

Het is de eenvoudigste en meest omvattende gezondheidssysteem ter wereld! En het is duurzaam!

Organen en de verschillende delen van het lichaam zijn beschikbaar voor taken en functies. Elk heeft zijn eigen symboliek (dat is iedereen). En dit zijn de middelen die het lichaam tot ons spreekt. (Of hoe zou hij anders met ons te praten? Of denk je dat ziekten zou het gemakkelijk om per ongeluk?!)

Het lichaam signaal maakt een precieze uitspraak over iets wat we niet bewust zijn. Samen met de temporele correlatie in ons leven, het lichaam geeft ons meer precieze informatie van een onbewuste probleem. En zelfs ongelukken kan effectief worden vermeden.

Als we alle gedetecteerde van het lichaam met het Signaal verdwijnt. (Of ga je verder op de bel bij de Butler heeft al keek vanaf de top en zegt dat hij zou naar beneden komen om deze te Openen? – Ons lichaam is intelligent!)

%image_alt%

 

%image_alt%

 

Maar gezondheid is alleen voor de prijs van de self-vervuiler-betaalt-principe!

En dit is verboden door de staat””! Tenminste, in Zwitserland!

Symboliek van ons lichaam

Ons hart bijvoorbeeld, staat voor liefde en onze hersenen voor het Denken en de geest. Weet dit. Een ontsteking betekent, is een weerstand. Ontsteking van de zenuwen kan een weerstand tegen wat we moeten doen (in ons leven). De plaats van de ontsteking is er een notitie over het onderwerp, zoals een ontsteking van de zenuwen in de Hand suggereert een weerstand tegen wat we moeten nemen in de Hand (in ons leven of in een bijzondere Situatie). Enz.

De EDI heeft al 2000 een beleidsnota voor de detectie van de geneeskunde. En het is slechts een paar pagina ‘ s lang!

%image_alt%

 

De auteur van dit artikel:

%image_alt%Kaspar J. Zimmermann, dipl. Mach. Ing. ETH / SIA, NDS mechatronica, ETHZ research & development engineer-lucht-en ruimtevaart, luchtvaart & General. Engineering, technisch-wetenschappelijke Software ontwikkeling (f. Engineering, aerospace, automotive, bouw, openbaar vervoer) e. militaire en burgerlijke pilot-onderzoek in de opsporing geneeskunde, voeding, psychologie, en anderen (sinds midden jaren ’90 Klimmen jaar) Denk-Tank op het niveau van de staat (sinds meer dan 10 jaar), auteur, Journalist BR/SFJ Sinds 2008 Hoofdredacteur en Art Director, gezondheidsprogramma’ s, e. sport: roeien, skiën, Snowboard, hoge berg, de berg lopen, mountainbike, Sinds 2002, meer dan een dozijn tentoonstellingen (aquarellen, olieverf, Gemengde techniek). E-Mail: [email protected]

 

Geef een reactie