Kunstmatige fotosynthese: voeding voor een huis van 9 liter water

Natuurlijke en gezonde energie, zonder afval of uitlaatgassen.

Dan Nocera van mit is gebeurt: “change!” Hij ontwikkelde een nieuw proces voor het maken van kunstmatige fotosynthese van negen liter water, genoeg energie voor de dagelijkse behoeften van een gezin thuis. Dit vereist alleen zonlicht, CO2, water en een katalysator. Uitlaat gassen of afval: Geen. Niet eens schoon water nodig – de procedure werkt perfect ook met de riolering of zout water.

Het klinkt bijna te goed, en ging zelfs zo dat de onderzoekers. “De dag van de ontdekking, we konden het niet geloven – het was te mooi om waar te zijn,” herinnert Dan Nocera. Maar het was gewoon niet waar. Met behulp van een katalysator, de onderzoekers werden gebruikt om de kolommen alleen door het zonlicht in waterstof en zuurstof en dus vrijwel zetten zonlicht direct om in brandstof. “Wat we hebben gedaan is om de zon 24 uur per dag, 7 dagen per week,” vertelt de apotheek van het prestigieuze Massachusetts Institute of Technology.

Lees meer op sein.de

Deze en andere natuurlijke en gezonde manieren om energie op te wekken voor een lange tijd (bijvoorbeeld, Nikola Tesla, Viktor Schauberger, … kijk maar naar de geschiedenis van het onderzoek). Maar met al deze methoden, te weinig geld te verdienen. De Olie-multinationals hebben gestolen van het octrooi, onteigend en aangekocht en houd ze achter slot en sleutel. Als de industrie heeft geen belang, het zal niet ten uitvoer worden gelegd. Het kapitalisme rechtvaardigt de vernietiging van het leven.

Geef een reactie