Massa veeteelt – De naakte waarheid

Jan Peifer:

Voor meer dan 10 jaar onderzoek en gedocumenteerd misstanden op het gebied van de massa van de industriële veehouderij. In deze tijd heb ik veel schandalen van de Verborgen voor het Publiek. Natuurlijk te veel, omdat de grote lobbyisten zitten voor enkele maanden, onder de enorme druk, coating mij met klachten en natuurlijk proberen om me te doen zwijgen; ik alleen maar de naakte waarheid.

Video link: https://youtu.be/wAMoukQ8frE

In Maart (waarschijnlijk) weer een gerechtelijke procedure, deze keer beschuldigen mij, door mijn aanwezigheid op een mink boerderij in hoerstel, meer dan 1.300 Nertsen had laten vallen doden, de mink boer wordt verondersteld te worden veroorzaakt een schade van ongeveer 22.000,00€. Wat klinkt eerst als een slechte grap, is voor mij heel ernstig.

Video link: https://youtu.be/klKsg0kxT3U

Probeert Jan Peifer en te intimideren snuit – de “naakte waarheid” aan het licht zijn gekomen voor het Publiek.

“Ik zie het ding heel duidelijk zijn tactiek. Als u wilt voorkomen dat ik het onderzoek gaat in dit gebied, dat ik foto ‘ s te publiceren van mink boerderijen. Ik ben deze mensen een doorn in het oog, en nu wil je me een zeer voor de hand liggende stilte,” Jan Peifer.

Piper reageert met de stap in het Openbaar. Een Homepage en een profiel op het sociale netwerk Facebook te informeren over de huidige ontwikkelingen en zijn werk:

NAAKTE WAARHEID

Geef een reactie