Mexicaanse Griep Pandemie Niveau 6

Een grote bedreiging? Op 11.06.2009, DIE heeft verklaard, dat voor het eerst in ruim 40 jaar voor een griep aan het hoogste niveau van het alarm. Dat is de mexicaanse griep wordt nu beschouwd als een wereldwijde ziekte en is nu de bedoeling om de hoogste bedreiging voor de mensheid. De farmaceutische bedrijven die vaccins massa vaccinaties te worden gevreesd.

Het feit is nu, dat deze “gevaarlijke” mexicaanse griep is hetzelfde als een gewone griep, d.w.z. de symptomen zijn hetzelfde, het is net zo ongevaarlijk. Flus kunnen worden in principe alleen voor mensen met een ernstig verzwakt immuunsysteem is gevaarlijk. Om dit te doen, vooral oudere, zieke mensen, AIDS-Patiënten, patiënten die chemotherapie ondergaan, slachtoffers van ongevallen, enz.

Een gezond persoon met een normale immuunsysteem heeft helemaal niets te vrezen. Op DIE eerder gepubliceerd sterfgevallen, de oorzaak van de dood is niet de griep is ook duidelijk het varken, omdat er een aantal andere oorzaken ook in vraag – die is verborgen. Ondertussen worden gehoord om te beweren dat het vaccin Tamiflu was de werkelijke oorzaak van de dood!

Dit vaccin Tamiflu – de Pharma promoten van bedrijven, DIE had de griep het enige tegengif voor dit varken. Dat is een LEUGEN! Tamiflu niet helpen in het geval van de vogelgriep Tamiflu, is in het geval van een gewone griep. Op de bijsluiter van Tamiflu griep soortgelijke symptomen kunnen veroorzaken. Als u wilt een griep, je gewoon vaccineren 😉

Dit betekent dat u niet laten de hele media bangmakerij is niet gek. De DIE-uitroep van een pandemie niveau 6 is bedoeld voor een ander doel dan de bescherming van de mensen. De grote winnaars zijn hier – wie had dat gedacht?! – de farmaceutische bedrijven en is een Meneer Donald Rumsfeld (Ex-defensie minsister van de Verenigde Staten), met zijn commerciële bedrijven .

Wie denkt, beseft dat deze WIE is de vriend. De DIE wordt beheerst door geld en de farmaceutische bedrijven meer dan je je kunt voorstellen.

Helaas, dit is niet het enige Kwaad: Het uitgeroepen tot pandemie niveau 6 creëert ook ernstige juridische Wijzigingen:

De nationale pandemic plan:

Vaccinatie van De bevolking is over het algemeen gevaccineerd volgens leeftijdsgroepen. De volgorde van de wijnen is zo gekozen dat een zeer lage ziektelast en sterfte is te verwachten. Het is het resultaat van de huidige stand van de wetenschap en de evaluatie van de huidige epidemiologische gegevens over de pandemie. Op hetzelfde moment, is van mening dat het handhaven van de medische zorg en openbare orde en veiligheid nodig van personen vervuld essentiële taken in de pandemische planning.

Aanpassing van de rapportage-verplichtingen van De rapportageverplichtingen zijn ontworpen, afhankelijk van de situatie, zodat de berichten in elk van DIE Fase van de informatie behoeften en de capaciteit van de public health service.Op basis van de op 23. Mei 2005 herziene International health regulations (IHR) veroorzaakt gevallen van humane Influenza door een nieuw subtype van het Virus, van de Staten die partij zijn bij de wereld gezondheid organisatie (WHO) zijn gemeld. De Directeur-Generaal, de Directeur-Generaal van de WHO dan aan, indien nodig, met het oog op de vaststelling van het Bestaan van een “noodtoestand voor de openbare gezondheid van internationaal belang” en geven u graag advies over wat gezondheid maatregelen moeten worden genomen om te voorkomen dat de grensoverschrijdende verspreiding van de ziekte te verminderen. Bij de DIE-ren van het global reporting systeem, informatie over de epidemie situatie en de genomen maatregelen tegen maatregelen worden uitgewisseld.

Reizen, in het Bijzonder met betrekking tot de doorvoer van het verkeer toegenomen verspreiding van de dynamiek van een grieppandemie in de vroege fase van de maatregelen in relatie tot de reizen account van de vergadering in Overeenstemming met de bestaande internationale overeenkomsten (International health regulations, Schengen-overeenkomst) en de nationale rechtsgrondslagen (infectie met de wet bescherming persoonsgegevens, verkeersrecht).

De effectiviteit van verkeersluwe maatregelen is controversieel, zelfs wanneer er grote Borg zou worden maatregelen genomen, zoals de grens sluitingen of vlucht verboden. De meer essentiële een internationaal geharmoniseerde aanpak voor maatregelen in verband met het toeristisch verkeer. De nodige voorzorgsmaatregelen zijn genomen in samenwerking met internationale organisaties zoals de WHO, de International civil aviation organization (ICAO) en de European Civil aviation conference (ECAC) en verenigingen van de sector van het luchtvervoer.

Beperking van de fundamentele wet In het geval van een Pandemie kan optreden bij een aantal van de beperkingen van kracht. De vaccinatie wet regelt, onder anderen. Het staat als volgt:

Artikel 32 van de vaststelling van de wettelijke voorschriften, Het land overheden bevoegd, met inachtneming van de eisen voor maatregelen op grond van de artikelen 28 tot en met 31 prevaleren, vast te stellen door wettelijke regelgeving, de juiste geboden en verboden voor de controle van besmettelijke ziekten. Het land overheden kunnen delegeren van de toestemming door de wettelijke regeling naar andere Instanties.

De fundamentele rechten van de vrijheid van de Persoon (artikel 2, Para. 2 zin 2, van de grondwet), de vrijheid van beweging (artikel 11, Par. 1 van de grondwet), de vrijheid van Vergadering (artikel 8 van de grondwet), de onschendbaarheid van de woning (artikel 13, Para. 1 van de grondwet) en van de brief – en post-geheimhouding (artikel 10 van de grondwet) kan worden beperkt.

Gedwongen vaccinaties § 20 vaccinaties en andere maatregelen van specifieke profylaxe[…]

(6) Het Ministerie van volksgezondheid is bevoegd bij Verordening, met de toestemming van de Federale Raad, om de bedreigde delen van de bevolking hebben om deel te nemen in vaccinaties of andere maatregelen van specifieke profylaxe, als een besmettelijke ziekte met klinisch ernstige vormen, en met haar de epidemische verspreiding.

Het fundamentele recht op lichamelijke integriteit (artikel 2, Para. 2 zin 1 van de grondwet) kan worden beperkt. Volgens deze wettelijke regeling impfpflich tijger, die niet kunnen worden ingeënt volgens een medische verklaring zonder gevaar voor zijn leven of de gezondheid, is niet te ontvangen de vaccinatie gratis; dit geldt ook voor andere maatregelen van specifieke profylaxe. § 15 Abs. 2 is van overeenkomstige toepassing.

(7) zolang het Federale Ministerie van gezondheid van de vergunning als bedoeld in lid 6 niet gebruik maken, zijn land overheden vast te stellen een Verordening op grond van lid 6 van dit artikel. Het land overheden de overdracht de toestemming van de Verordening aan de Allerhoogste staat gezondheid van de autoriteiten. Het fundamentele recht op lichamelijke integriteit (artikel 2, Para. 2 zin 1 van de grondwet) kan worden beperkt.

Conclusie: vergeet de hele Impfthema. Het negeren van de griep, de berichten in de media over het varken. Dit hele verhaal is de enige wereldwijde georganiseerde misdaad. Er is niet meer.

Geef een reactie