Omdat van ADHD

Dr. Strunz

Omdat in de laatste dagen, dus vaak de ouders voorstellen dat kinderen met ADHD … en ik zal het me elke keer op de binnenkant van de bochten, maar beleefd …

En omdat slechts in Focus 41/2009 al zo dramatisch en weinig hulp bieden aan “mensen de ziekte ADHD” met de Kop “Generatie pijn” is gemeld …

staat u mij toe een ongewoon heldere, praktische verslag van het Forum herdruk, u moet ook met de evolutie van de geneeskunde te overschrijven:

“Ik denk dat ik zou zijn geweest met 10 jaar, ook een kandidaat voor ADHD (attention-deficit hyperactivity syndroom, afschuwelijk …). Je had (docent, ouder …) de indruk dat ik zenuwachtig ben en fidgety. De indruk die ik had van me. Dacht dat ik dat heel normaal. Toch, voor mij, is dan voorgeschreven welke dokter Valeriaan-tabletten (vandaag zou het waarschijnlijk Ritalin). Kleine rode druppeltjes, die een vreselijke stank. Ik heb niet genomen natuurlijk, maar gemeten (als het wordt verwijderd op de verpakking). Ik speelde elke dag maar een paar uur van voetbal en Dodge ball, ik reed op een fiets, en elke vrije Minuut in het zwembad. Ik heb altijd al graag en veel bewogen. Met 14 ik voor de eerste keer start, de langere afstanden te lopen. 5 kilometer. Bijna elke dag. Sindsdien loop ik met een paar onderbrekingen per dag. Voor meer dan 30 jaar. Drie of vier dagen zonder Stromend en ik moet die terug Valeriaan, Ritalin of erger. Mijn verlangen om de oefening is niet om minder en terug te kijken, ik liep waarschijnlijk een aantal van de “crisis”. Vanwege ADHD of een dergelijke kramp …”

Mooi. De laatste regel van de relatie. Alleen de Kennis van het goede is een arts die zichzelf is niets. We moeten ook helpen … Moeilijk.

[Bron: www.strunz.com]

Geef een reactie