Ons voedsel is van een risico of een middel om een leven?

Een Interview over de waarde van onze huidige “leven”betekent, uitgevoerd door We Are Change Zwitserland met de voedingsdeskundige en raw food met Urs Hochstrasser

Bestraling van onze groenten en fruit? Waarom biologisch is vaak onvolwassen in de supermarkt? Er zijn genezing kansen door de veranderingen in dieet? Wat is het verschil tussen kunstmatige en natuurlijke Jodium en fluor? Melk is echt gezond? Wat is glutamaat met de chinese Voedsel-do syndroom? Wat zijn de oplossingen voor de toekomst?

Deze en vele andere vragen van de voeding professional voor Urs antwoord Hochstrasser in het Interview. Urs Hochstrasser heeft veel getraind, catering, gedrags-psychologie, voeding, wetenschap, doctor in de alternatieve geneeskunde en de acupunctuur, enz., hem gegeven hebt een grondige Kennis, maar wat maakt hem echt een professional op het gebied van voeding en gezondheid, vele jaren van raw food-ervaring.

Video link: https://youtu.be/jDFw9VXhoOg

Bron: www.wearechange.ch

Tips

Geef een reactie